[ACİL YARDIM] Durduk Yere TL'lerim Gidiyor?!

Sponsorlu Bağlantılar

Gronax

Üye
    Konu Sahibi
[ACİL YARDIM] Durduk Yere TL'lerim Gidiyor?!
telefonum nokia 5800 xm 2 hafta oldu alalı son 1-2 gündür durduk yere TL lerim gidiyo -6 TL ye kadar düştü bende yine gider diye yüklemiyorum teli kapadığımda gitmiyo tabi ama tel açık olarak lazım yani nasıl düzeltirim bunu bi yardımcı olun arkadaşlar hattım da turkcell sağ üstte wi-fi işaretinin yanında bi yerde uydu gibi bişi var ara sıra bu çıkıyo acaba gps den kaynaklanıyo olabilir mi ? öyle ise nasıl düzeltirim ?

edit: hazır aklıma gelmişken bir rapor geliyor kullanılan miktar: ...kb tutar ve kalan tl gibi bişiydi.

dj eşref

Üye
kardes ınternetın acık olabılır navıgasyon acık olabılır yada yanlıslıkla 1 yere abone olmus olabılırsın sen en ıyısı musterı hızmetlerı ara durumunu anlat bakalım ne dıyecekler........

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Email durumun çevrimiçi olabilir.Telefon güncelleme denetlemeside yapıyor olabilir otomatik olarak.Gps'de olabilir ama kendin açmazsan navigasyon niye çalıssın ki?? :bilmm

Sen yine de telefondan konumlama bölümünden konumlama yöntemlerini bul ve sadece tümlesik gps seçili kalsın.Böylece sebekeye baglanmaz ve tl götürmez :oke:

Gronax

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar düzeldi galiba (siteyi araştırdım bişiler buldum) 30-60 dk'dır TL gitmiyor ama -7.49 oldu belki ondandır :D yine de sağ olun :)

bir şey daha soracaktım internete girerken herhangi bir siteye "WLAN ağı ara" dediğim zaman "wpa ön paylaşımlı anahtarı yanlış" diyo şifre doğru eminim neden girmiyor?

log1n

log1n

Üye
Virüs yemişsin arkadaşım tek çözüm Hard Format Benimde başıma gelmişti.:oke:

Gronax

Üye
    Konu Sahibi
attım da yine girmiyor ki?

Üst Alt