gokkurt
Üye
acil satılık acer aspire one 532h kırmızı
daha 1,5 ay oldu alalı ama 3d max kursuna başladım 2 hafta önce şimdi de düzgün bi notebook lazım o yüzden satıyorum pcyi. (üründen çok memnunum ancak 3d max çalışamadığım için satıyorum)
özellikler : intel atom n450 1.66, 1 gb ram, 6 hücreli pil 6 saate kadar kullanım,160 gb harddisk, 256mb ekran kartı, dahili webcam, bluetooth,wireless, 3 adet usb 2 giriş,kart okuyucu vs... kutusuyla birlikte göndercem.(şarj kablosu,koruma kılıfı,fatura + 2 yıl garanti)
550tlye satıyorum. alacak arkadaşlar özel msj atsınlar.
ödeme için alacak arkadaşlara banka hesap numarası vericem.ödemeden en geç 2 gün içinde kargo alıcıya ait olmak üzere adresini öm olarak gönderdiği taktirde ürünü göndercem.
ilgilenen arkadaşlar öm msn yollarsa da görüşebiliriz.
özellikler : intel atom n450 1.66, 1 gb ram, 6 hücreli pil 6 saate kadar kullanım,160 gb harddisk, 256mb ekran kartı, dahili webcam, bluetooth,wireless, 3 adet usb 2 giriş,kart okuyucu vs... kutusuyla birlikte göndercem.(şarj kablosu,koruma kılıfı,fatura + 2 yıl garanti)
550tlye satıyorum. alacak arkadaşlar özel msj atsınlar.
ödeme için alacak arkadaşlara banka hesap numarası vericem.ödemeden en geç 2 gün içinde kargo alıcıya ait olmak üzere adresini öm olarak gönderdiği taktirde ürünü göndercem.
ilgilenen arkadaşlar öm msn yollarsa da görüşebiliriz.