Asus Notebook 2.5ghz i5 1tb hd 2gb ekran kartı 8gb ram win8 pro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
Asus Notebook 2.5ghz i5 1tb hd 2gb ekran kartı 8gb ram win8 pro
ASUS K55VD Temel Özellikleri

• Notebook Markası : Asus• Ürün Kodu : K55VD-SX599H• İşlemci Markası : Intel• İşlemci Tipi : Intel Core i5• İşlemci Hızı : İ5-3210M - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar• İşlemci Cache : 3 MB• Ekran Boyutu : 15.6• Ekran Tipi : LED• Ekran Çözünürlüğü : 1366x768• Ekran Kartı : Nvidia• Ekran Kartı Belleği : 2 GB• Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 610M• HDMI : Var• Sistem Belleği : 8GB• Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3• Max Bellek : 8 GB• Disk Kapasitesi : 1 TB• Disk Hızı : 5400 RPM• Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive• Ethernet : Gigabit Ethernet LAN• Wireless : 802.11b/g/n• Bluetooth : Bluetooth 4.0• E-Sata : Yok• Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0• Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü• Klavye : Numerik Q TR• Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler• Kart Okuyucu : Var• Kamera : Tümleşik Dijital Mikrofonlu HD Web Kamerası• Parmak İzi Okuyucu : Yok• Yüz Tanıma : Var• Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad• Uzaktan Kumanda : Yok• 3G : Yok• İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 8 (64 Bit)• Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil• Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil• Notebook Ağırlığı : 2.60 Kg• Garanti Süresi : 2 Yıl

extra olarak 4 gb 1600mhz ram takılmıştır ve windows 8 single language'den pro ya yükseltilmiştir. Ayrıca win8 orjinal dvd siparişi de verilmiştir. Henüz elime ulaşmadı fakat ulaştığında o da alan arkadaşa gönderilecektir.

Fiyatı : 1600 TL
garantisi devam etmektedir. fatura tarihi 20.12.2012. hiç bir sorunu yoktur. Sadece daha yüksek bir model alacak olmamdan dolayı satıyorum. kargo alıcıya aittir.

esokmen

esokmen

Üye
Hayirli satislar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hayırlı satışlar :)

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
bi ic gecirdim :) hayirli satislar :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bence gayet uygun fiyatı :)

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
yok makinadan. Cok saglam :) fiyat cok iyi bence.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
Teşekktürler arkadaşlar. Bu sırada ürünü 1400 tl ye gittigidiyordan windows single language ve 4gb ramli olarak da satın alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt