AcıL.Lg kt520 nin bedava0.facebook girme ayarlarını söyleyebilirmisiniz lütfen hattm vodofone lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

bloodrose06

Üye
    Konu Sahibi
AcıL.Lg kt520 nin bedava0.facebook girme ayarlarını söyleyebilirmisiniz lütfen hattm vodofone lutfen
AcıL.Lg kt520 nin bedava 0.facebook girme ayarlarını söyleyebilirmisiniz lütfen hattm vodofone lutfen acıl lazm solersenz cok sewnrm...!!!

--------------- Ekleme ---------------

java destekli gprs ayarları

OğuzcanAbi

Üye
vodafone live ayarlarının yapılı olması gerek gprs ayar 7048 bu kadar sonra kendi browseriyle zero.face... yazıp gireceksin

marakeskk

Üye
arkadaslar banada yardımcı olun çin malı n73 kullanıorum faye girmek istiyorum nası olcak

emretabata

Üye
benim telefonun markası LG KT520 İNTENET AYARLARINI SÖLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM HATTIM TURKCELL:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim telefonun markası LG KT520 İNTENET AYARLARINI SÖLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM HATTIM TURKCELL:hmmm

wap yaz 2222 ye yolla. gelen ayarları kaydet. browser'dan ayarlar-erişim noktası türkcell wap (ya da cepten internet)'i seç. Sonra bağlan :)

ahmet373733

ahmet373733

Üye
Ben nokia 5530 xm kullanıyorum hattım vodafone servise göndermiştim servisten geldi ancak zero.facebook a girmio yardım'!! :S:S:off::ağlarım:

Üst Alt