wap otomatik ayar free internet email gmail facebook routers haber wikipedia google

Sponsorlu Bağlantılar

akraq

Üye
    Konu Sahibi
wap otomatik ayar free internet email gmail facebook routers haber wikipedia google
tüm telefonlar ve china çin telefonlar için hızlı otomatik wap gprs ayarını yapabilir ve ilgili sitenin ücretsiz sundugu anlasmalı sitelerinde bedava ücretsiz gezinebilir meillerinize bakabilir haber alabilir facebook ve diger sosyal paylasım sitelerinde gezinebilirsiniz.sponsor firmanın haricindeki sitelere girerseniz kontor gidiyor.

1.

2.

3.uyelik formunu dogru doldurun.mobil numarasını +905*********** seklinde yazın.
4.mobilebrand kısmından mobilinizin modelini secin.
5.listede sizin telefonunuzun modeli yoksa my model is not listed kısmına tıklayın.
6.modeli yazmanızı illaki isterse telefonunuza en yakın bir basak telefonun ayarını secin.
çin malı telefonlar icin ideal.
7.formu dogru sekilde doldurduktan sonra .email active isterse emailinize gidin active edin.

8.
bu kısımda ilk ücretsiz ayarmızı yapmak icin
SET UP FREE
MOBILE INTERNET CONNECTIVITY! alt kısmında turkey seciyoruz mobilnumaramızı yazıyoruz.
GET NOW yazan yere tıklıyoruz.
9.karsımıza gelen ekranmda your profile kısmından telefonumuzun modelini seciyoruz .modeliniz listede yoksa en yakın benzeyen bir model seciyoruz .(ben E71 china telime en yakın dusundugum nokiaE71 i sectim bazı karakterleri tanımadı ama baglanıyor.)modeliniz orda yoksa my mobile brand is not listed kısmına tıklıyoruz .
model ornek nokia secip Ok yazan kısma tıklıyoruz .
sol kısımda goruntulu model listesinden kendi modelimizi seciyoruz .modelin uzerine tıklayınca sag kısıma geciyor .(my model is not listed listede modeli olmayanlar icin.bu durumda da İMEİ numaramısın ilk 8 rakamını yazıyoruz .)
10.model secimi tamamlanınca .seleckt start your page ekranı geliyor .
sol kısımda sadece FACEBOOK u seciyoruz .secinca selected strat page yazıyor alt ksıımda .
11.kısa surede ayarlar geliyor sifre1234 girip ayarları kaydedip.varsayılan profil olarak facebook baglantıısnı seciyoruz .

12.BOOKMARK(sık kullanılanlar)kısmından category sekmesinin yanındaki turkeyi secip turkiye icin ücretsiz servisleri categori sekmesinden sırayla secip uzerine tıklayı sag kısımdaki listemize alıyoruz .
selected bookmarks kısmını servisleri secerek dolduruyoruz.bir servisin uzerine tıklayınca saga gecer.free yazar.google gmail facebook cnn gibi bir cok servis var.hepsini doldurduktan sonra .
send bookmark kısmına tıklıyoruz .orada sectiginiz tum liste sırayala ard arda telefonunuza gelecek sadece kaydet diceksiniz.
tek tek de secip gonderebilirsiniz.ücretsiz servisleri kullanmak icin hep sık kullanılanlardan girmelisiniz.
ve varsayılan ayarınız daima facebook olmalı.oradaki servislerden baska servislere girmeye calısırsanız baska bir servise giidyorsunuz die uyarı gelir.baska servise gitmek ucretlidir.

simdilik bu kadar.

aşağıdaki linkten alıntı dır.ingilizce videolu sesli anlatımı izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ohaycan

islambull

Üye
benim numaram geçersizmiş olmuyor...

pirfena

pirfena

Üye
ben denedim oluyor ve super bisey :) wowwwwwwwwww cok sagol arkadsim Allah Razi olsunnnnnn

pirfena

pirfena

Üye
Artik calismiyor :D

xinanux

Üye
2 yıllık konu hort...

Üst Alt