acil laptop dvd sürücüsü problemi

Sponsorlu Bağlantılar

canted

canted

Üye
    Konu Sahibi
acil laptop dvd sürücüsü problemi
:(laptopumun dvd sürücüsünü tanıtamıyorum toshiba l 20-100 psl20e 01101dte yardımcı olursanız sevinirim pc deki tanınayan sürücü matshıta dvd ram uj 841 s yoksa format atmayı denice şimdiden sağolun

Ozan

Ozan

Admin
DVD Rom sürücü için, driver gerekli degildir.

Siz cd yada dvd yazmak mı istiyorsunuz tam anlamadım.

toprakumit

toprakumit

Üye
Negative nde dediği gibi dvd ve cd sürücülerin tanıtılması için driverları yada exe setupları olmaz. Senin yapacağın şey Öncelikle sistemi geri yükle, geri yükledikten sonra olmassa aygıt yöneticisine gir ve orada cd/dvd sürücülerine bak eğer ünlem işareti görüyorsa tanınmamış demektir. Ondan sonra yapacağın şey ise Bios ayarlarından dvd sürücünü tanımlamak.

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Kardeşim o yazarak anlatılmaz muhtemelen bilerek veya yanlışlıkla sen veya başkası onu muhtemelen bios dan etkisiz hale getirmişsiniz-tir

canted

canted

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun Arkadaşlar

toprakumit

toprakumit

Üye
Eğer yardımcı olabildiysek ne mutlu bize....

İyi Forumlar... :sn:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
hazır konu acılmısken benımde bır problemım var arkadaslar.eger yardımcı olursanız cok sevınırım. bende laptop var markası toshıba portege m100 suan vısta yuklu ama kaldırmıyor xpye donmek ıstıyorum ama dvd rom cd okumuyorrr daha onceden okuyordu ama artık okumuyor sadece dvd lerı tanıyor. baska cd calıstırmıyor bunu nedenı nedır yada xp yı kurmamın baska yolu varmı. mesela xp yı dvd ye kopyalayıp laptopa kurabılırmıyım yardım lutfen :(:(:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt