Kardeş oyun oynucaksan hiç bir güzel oyun yok onu diyeyim ama bazı kişiler telefonu hackleyip falan angry birds oynuo o ayrı o da iphonedaki androiddeki gibi zevk vermiyor açıkcası yok gangstar oynayayım yok nova oynuyayım diyemiceksin skyfire yükleyip videoları izleyemiceksin facebookdaki videoları unut (anca indirip izlersin)Arkadaşım Al ideos x5 memnun kalırsan bizde alırız![]()
Bu arada nokia 5800ından memnun musun ? Bende temiz 2.el nokia 5800 almayı düşünüyorum![]()
Ama bolt diye bir tarayıcı var tatmin edebilir seni ben onu kullanıyorum sanki flash içerikleri açarmış gibi açıyor ama flash yok tabiki paran aşırı aşırı aşırı kısıtlıysa al
Ama bence para verme derim tabi telefonun genel özelliklerini kullancaksan müzik dinlemek, fotoğraf çekmek falan iyi bir telefon hatta fiyatına göre mükemmell 
şu an x5 kullanıcısıyım bundan önce iphone3g kullanıyordum x5 in artılarını ve eksilerini gördüğüm kadarıyla yazmaya çalışıyım
bir kere cihazı çin malı dandik olan cihazlarla karıştırmamak lazım parçaları kaliteli samsung yada htc kadar kaliteli bir ürün çıkarmışlar
menü geçişleri çok hızlı takılma gibi bir sorun yaşamadım şu ana kadar
wifi ile internete bağlanıp flash özelliğine baktım nete çıkan berbat ifadesi bence yanlış videoları gayet iyi açıyor oyun oynamadığım için oyun performansını yazmam yanlış olur
telefonuna bir kaç oyun yükleyip denemek istedim maxicepdeki oyun paketinden spiderman hd yi pes2011 ve gangaster2 yi yükledim pes ve spiderman de hiç bir takılma , atma sorunu yaşamadan oynadım yanlız gangaster2 de oyundan attı oda sanırım oyunda sorun olduğu için oldu
kamerası 5mp yazıyor ama 3,2 5mp arası desem yanlış olmaz gündüz net fotolar çekebilirsiniz video çekimide gündüz tatminkar kalır ama gece çekimleri vasat
sitelerde gördüğüm gps geç buluyor sözleri de emin olun yalan hiç bir sıkıntısı yok
ben cihazı alırken çok araştırdım aldık tan sonra iyi ki almışım dedim şunu net söyleyebilirim iphone 3g ve 3gs den daha iyi pişman olmazsınız
yani x5 e 3gsden iyi dedinizya helal olsun jailbreakli kullanmamışsınız belliki .hem kamerada hem internette hem program oyunda hemde gps de 3gs üstün bunu tartışırım , x5 e de kötü diyemem oda güzel cihaz fiyatına göre alınabilecek en iyi cihaz diyebiliriz ama 3gs den iyi değil ben olsam geçmezdim . hayırlı olsun diyelim ganster2 yi açmamasının nedeni kaldıramaması olabilir xperia x10 bile 1ghz ve adreno gpu ile kasıyordu .

Sizin bu laf söyleme çabanızı bir türlü anlamıyorum. Yok başka yerde aynı konuyu açmışsın yok onu yapmışsın aynı isimde farklı konular açtım zaten burası bir forum forumda sorarak konu açarak öğrenirsin onu da bilmiyorsanız forumda işiniz ne ! Belki anlamadınız ama bütçem daha kesin belli değil dedim okumadan yazmayın konuya cevap ! 3GS alırsam gidip de 1000 lira vermicem nerden çıkarıyorsan artık. 2. el alırım dedim tüm sayfaları oku öyle gel. Sadece neo gibi cihazların 2. eli zor bulunduğundan bütçeyi arttırıp (ya da bekleyip) onu almak iyi midir diye sordum bir daha da okumadan cevap yazma ! Ya da daha da bekleyip sıfır telefon almak dedim bütçem hep aynı yani 600-800 arası !pardonda milleti oyalamak icinmi konu actin ? ayni konuyu baska bi baslik altinda daha acmissin !. ayrca daha ne dedigini bilmiyorsun seceneklerin bile belli degilki bi onu alcam diyosun bi baska bise demissin ... butcem dar diyosun 500 600 liralik telefnlari konusuyosun sonra gidip iphone 3gs diyosun ip 3gs suan 1000 tl 0 kutulu .. dediklerinin kendinde farknda degilsin bn senin sorduklarina cevap vereyim parana gore almak istiyorsan limitini yaz ona gore soylesin herkes ha yok ben kafamdaki ozellikleri alicam diyosan o zaman bizim gibi bastiricaksin parayi her guzellik bi arada olmaz hem ucuz hem cok guzel olmuyo iste ...
Yılın sonuna doğru alcağım için daha zamanım var yeni gelen telefonları da değerlendirmeye alıcam CEVAP VEREN HERKESE