Telefon Tavsiyesi Acil ! ! ! Hangisi daha iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kardeş çözünürlük aynı gio ile flaş ve kamera değişik o kadar :s

Evet gio dan pek bi farkı yok hd oyunda oynanmıyor diye biliyorum çözünürlük düşük bi kaçtane varmış anca

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet huawei o yüzden iyi hd oyunları oynayabiliyor htc desire hd alcak para yok :D Zaten onu alana kadar iphone 4e yönelirim :ehe Aslında iphone 3g alınmaz mı bu saatten sonra ?:hmmm

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Huawei İdeos x5 hakkında kokuyor diyolar, nedeni plastiğinin çöplerden üretilmesi diye duydum :hmmm
bence 70lira daha ekle 570e nokia c6-01 al. :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huawei İdeos x5 hakkında kokuyor diyolar, nedeni plastiğinin çöplerden üretilmesi diye duydum :hmmm
bence 70lira daha ekle 570e nokia c6-01 al. :oke:

Her denilene inanma dostum yalan dolan onlar inanmayın plastiğin çöpünden flnda yapıldığı yok saçmalamayın.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Daha neler duyucaz bakalım :ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Ben sadece duyduğumu söledim. doğru felan demedim .

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ya yok kardeş kokmaz telefon korkutmayın beni. Marka takıntım hiç yoktur. Benim işimi fazlasıyla görsün istersen marka anycool olsun :ehe
Ama tabi marka da çok kötü olursa garanti yedek parça kötüleşir o ayrı. Yani yedek parçaya ihtiyacım olmaz da garanti lazım.

Türe

Türe

Üye
android demişsin ama hd oyun istiyosan c7 al derim şahsen :oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
android demişsin ama hd oyun istiyosan c7 al derim şahsen :oke:
Kardeş HD oyun dedim eve ama ios ve androiddeki eski oyunlar symbiana yeni çıkmaya başladı. Zaten symbian annayı beklicem garanti. Belki 2 cihaz taşıma lüksüm olursa hiç düşünmeden ipod touch veya samsung galaxy tab alırım :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Ya yok kardeş kokmaz telefon korkutmayın beni. Marka takıntım hiç yoktur. Benim işimi fazlasıyla görsün istersen marka anycool olsun :ehe
Ama tabi marka da çok kötü olursa garanti yedek parça kötüleşir o ayrı. Yani yedek parçaya ihtiyacım olmaz da garanti lazım.

Arkadaşım çin malından uzak dur. huawei felan alma :oke:
yinede sen bilirsin :islik

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bu telefon kokuyor diye ilk başkası yorum yaptı. bende sebebini söyledim !

Anladın mı?

Bak seninle tartışmaya girmemek için yorumu değiştirdim tartışmak istiyosan her konuda tartışırız.

----------Eklendi @ 02:51:35 ---------- Yazıldı @ 02:50:21 ----------

Arkadaşım çin malından uzak dur. huawei felan alma :oke:
yinede sen bilirsin :islik

Markayı bilip bilmeden konuşma. Huawei dediğin trident gibi bi marka değil öyle çin mallarından uzak dur gibi yorumlar yakışmıyor.Huawei çok köklü bi marka kolay kolay çamur atılmıyor kaç kişi denedide hepsi sonradan pes etti.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Yani zaten çin malı bile olsa normal bir telefonun ömrü 2-3 yıl oluyor örneğin galaxy gio alsam hd oyunları oynatamıcak ve 2 sene sonra çoğu oyunlar hd olunca telefonda oynancak oyun olmıcak. Aslında bu durum en sevdiğim ve kaliteli bir firma olan appleda da var ama desteğini yine de kesmiyor. Samsung Nokia gibi firmalar ayda bir telefon çıkarıyor. Ve telefonlarını unutuyor.Param olsa hiç düşünmeden iphone alırım ama maddiyat desteklemiyor. Ben de iosdan sonra en sevdiğim işletim sistemi olan androide yöneldim bu nedenle bence iosdan daha da satmasının nedeni ucuz olması ve her telefona uygulanabilemesi.
Ama işte mecbur fiyata göre tercih olarak 2-3 tane beliryebildim onların arasından seçiyorum. Gio VS ideos x5 VS ipod touch :oke: Ya da durumuma bağlı tablet pc ipad VS galaxy tab :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ideos x5 al pişman olmazsın dediklerinin fazlası mevcut.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Öyle gözüküyor büyük ihtimal tabi diğer markalar atak yapmazsa :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Sanmıyorum ama belli olmaz:ehe

• Beğen
Tepkiler: nonamex
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bana da öyle geliyor o nedenle de okulun durumu daha da önemli dediğim gibi hiç belli olmaz ipad bile alabilirim (yok ya ipad de flash bile yok ipod touch alırım onun yerine :ehe)Galaxy tab düşündüm ama hiçkimse al demiyor ha telefon ha o diyorlar :ehe Gio alsam HD oyunlar olmuyor. Huawei alsam marka biraz yaygınlaşmamış Türkiye'de. :ehe Şu an için en yakın tablet ve ideos gözüküyor 2-3 aya kadar belli eder kendini zaten huawei ona göre kararırımı veririm :ehe
Ama seçenekler çok karar vermek zor :hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Aynı durumu bende yaşadım bir sürü seçenek vardı ama gerçekten onlar seçenekten bile sayılmaz ideosun yanında. hepsini tek tek karşılaştırdım gerçekten hiç biri ideos la yarışamaz.

Üst Alt