onurgunay35
Üye
Kardeş çözünürlük aynı gio ile flaş ve kamera değişik o kadar![]()
Evet gio dan pek bi farkı yok hd oyunda oynanmıyor diye biliyorum çözünürlük düşük bi kaçtane varmış anca
Kardeş çözünürlük aynı gio ile flaş ve kamera değişik o kadar![]()
Huawei İdeos x5 hakkında kokuyor diyolar, nedeni plastiğinin çöplerden üretilmesi diye duydum
bence 70lira daha ekle 570e nokia c6-01 al.![]()
Huawei İdeos x5 hakkında kokuyor diyolar, nedeni plastiğinin çöplerden üretilmesi diye duydum
bence 70lira daha ekle 570e nokia c6-01 al.![]()

Ben sadece duyduğumu söledim. doğru felan demedim .
Asılsız bişeyi araştırmadan söyleyip milletin kafasında soru işareti oluşturman yanlış![]()
Kardeş HD oyun dedim eve ama ios ve androiddeki eski oyunlar symbiana yeni çıkmaya başladı. Zaten symbian annayı beklicem garanti. Belki 2 cihaz taşıma lüksüm olursa hiç düşünmeden ipod touch veya samsung galaxy tab alırımandroid demişsin ama hd oyun istiyosan c7 al derim şahsen![]()

Ya yok kardeş kokmaz telefon korkutmayın beni. Marka takıntım hiç yoktur. Benim işimi fazlasıyla görsün istersen marka anycool olsun
Ama tabi marka da çok kötü olursa garanti yedek parça kötüleşir o ayrı. Yani yedek parçaya ihtiyacım olmaz da garanti lazım.

Bu telefon kokuyor diye ilk başkası yorum yaptı. bende sebebini söyledim !
Anladın mı?
Arkadaşım çin malından uzak dur. huawei felan alma
yinede sen bilirsin![]()
Ya da durumuma bağlı tablet pc ipad VS galaxy tab 
)Galaxy tab düşündüm ama hiçkimse al demiyor ha telefon ha o diyorlar
Gio alsam HD oyunlar olmuyor. Huawei alsam marka biraz yaygınlaşmamış Türkiye'de.
Şu an için en yakın tablet ve ideos gözüküyor 2-3 aya kadar belli eder kendini zaten huawei ona göre kararırımı veririm