acil durum sorun ne bilen varsa uğrasın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Sen konuyu aç biz hallederiz... Demekki her zaman Servisle olmuyor işler... Demekki Donanım değilmiş :oke:
:bigstar:

dalgıc09: araçlar-hafıza'dan atabilirsin.

eğer SDHC ise fat32 olur muhtemelen değil ve düz Fat'ta biçimlendirmesi gerekicek. :oke:

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
kart okuyucum var ama benim karta gelince okumuyor başka kartları okuyor onun içn genelde usb kablosundan yüklüyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Araçlar > Hafıza Kartı > Seçenekler > Hafıza Kartını Biçimlendir.

;)

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
ahmet kardeş biçimlendirmeyi öyle yapıyorum zaten ama sorunum çözülmüyor nedense aynı sorunla karşılaşıyorum hafıza kartı arızalı olabilirmi ne dersiniz değiştireyimmi bi çare bulurmuyuz

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş kart arızalı olabilir... Değiştirmeden başka bir kart kullan eğer sorun onda yoksa kart sorunludur ;)

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
ok toprak bi öyle deneyeyim ya bide sende çok program var son günlerde popüler bir program duydum ama bulamadım buradada araştırdım yok sanırım ama yinede sana sorayım dedim ses değiştirme programı benim arkadaşlar yüklemiş ama bana vermediler o program hakkında bilgin varsa yardımcı olurmusun tel de konuşurken sesin karşı tarafa farklı gidiyor mesela robot başka erkek yada bayan sesi gibi

toprakumit

toprakumit

Üye
Canım elimde program var ama s60 mı os9 mu bilmiyorum ;)

al burada ama haber ver ;)

Ekli dosyalar

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benimki n73 sanırım onda açmaz neyse ya sen halledersin formuna baktım yok yok sende valla :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Sen yine bak belki os9 dur... Ben denemedim hiç...

Bu arada teşekkürler ;)

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
toprak ben bundan birşey anlamadım tıklıyorum aç diyor basıyorum ama fark yok çalışmadı yani nasıl yapacağımı rica etsem anlatırmısın belki kızıyosundur bana ama napim okadar anlamıyorum beni idare et artık :):)

gabico

gabico

Üye
en kötü ihtimalle servise götürmeni tavsiye ederim

toprakumit

toprakumit

Üye
Nasıl farkj yok? bide os 9 mu?

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
toprak gönderdiğin programı çalıştıramadım kardeş ya sen bi denesene oluyormu diye ayrıca telefon sayende kız gibi oldu hızına ben bile yetişemiyorum:):):) teşekkürler kardeş bide hafıza kartını çözsek daha süper olacak ama

toprakumit

toprakumit

Üye
Teşekkürler... Hızlı olmasına çok sevindim... Canım kardeşim, Ben sana dedim arkadaşlarından birisinden hafıza kartını al ve dene eğer oluyosa kartta sorun var olmuyosa halletmeye çelışırız... Yani elimizden geleni yaparız ;)

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
ok kardeşim deniycem bi hafıza kartı bulayım arkadaşlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt