acil durum sorun ne bilen varsa uğrasın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
acil durum sorun ne bilen varsa uğrasın lütfen
slm arkadaşlar yaklaşik 10 aydır n73 kullanıyorum 2 aydır tlf kendi kendine kapanmaya başladı bu sorun hakkında bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşırmı servisemi göndereyim

xkadir61

xkadir61

Üye
1- batarya'nın telefona tam olarak temasettiğinden emin ol, çalışırken sağına soluna elinle hafifce vurarak test edebilirsin.
2- başka batarya kullanabilirsin
3- garantisi varsa servise gönder.
4- eğer yoksa, yada atmak istiyorsan önce hard format at; (* 3 yes, tuşlarına basılı tutarak telefonu aç)
5- oda olmadı nokia software updaterle yazılım güncelle.
hiçbiri olmadı buraya yaz, yardımcı olmaya çalışırız:ok2:

toprakumit

toprakumit

Üye
Sorunları sana tek tek yazacağım... Bunlar Genel sorunlar...
1. Kullandığın temadan dolayı olabilir...
2. Yüklediğin bazı programlardan olabilir...
3. Donanımsal olabilir...
4. Yazılımsal olabilir...

Çözüm:
1. Bu olay ne zaman başına geldiyse ondan önce yüklediğin programı kaldırabilirsin...
2. Donanımsal ise hemen servise götürebilirsin...
3. Yazılımsal ise önce telefona sonrada hafıza kartına HARD format atabilirsin...
Bunlarda olmuyorsa Yazılımını güncelleştirebilirsin ;)

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için teşekkür ederim ama*3 yes denedim hafıza kartını biçimledim tamamen tema kendi orjinal temasını kullanıyorum ama yine aynı batarya da denedim ama yine arada kapanıyor

toprakumit

toprakumit

Üye
O zaman son çare yazılım güncelleme...

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
yazılım nasıl güncelleyebilirim ben çok fazla soru soruyorum belki ama inan arkadaşım fazla anlamıyorum kafanı ağrıttysam özür dilerim

mservank

mservank

Üye
bunun indir yükle sonra telefon yedeğini almayı unutma güncellerken kesinlikle usb kablosunu oynatma şarjdan çıkarma telefon profili genel olsun
güncelleme sırasında tewefon kapanabilir paniğe kapılıp usb den çekeyim deme telefona zarar gelebilir bir sorun olursa yzarsın

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Sorun yazılımsal değil, donanımsal. Servise verdiğinizde batarya ile ilgili bölümün değiştiğini göreceksiniz. Temassızlık söz konusu.

Bu sorunu yaşayan 2-3 insan daha tanıyorum çünkü.

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tekrar iyi akşamlar programı bilgisayara indirdim herşeyi aynen uyguladım ama şuan güncellenme yapıyorum bu sırada bana mesaj geldi telefona acaba bi sorun olurmu merak ettim ama ellemedim hala güncellemenin bitmesini bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

başarıyla güncelledim arkadaşım çok sağol inşallah sorun hallolmuştur

toprakumit

toprakumit

Üye
Şimdi ne durumda telefon?

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik kapanma falan yok telefonda okadar hızlandıkı anlatamam ama menü çok değişti futbol 2008 oyun geldi harita falan geldi müzik çalarım değişti tel hızlandı çok teşekkür ederim benim arkadaşında bi sorunu var o konuyuda değerlendirirsek svinirim yeni konu açalım ama değilmi

toprakumit

toprakumit

Üye
Sen konuyu aç biz hallederiz... Demekki her zaman Servisle olmuyor işler... Demekki Donanım değilmiş :oke:

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
toprak kardeş şuan telefon süper oldu hızlandı menü değişti ama müzik çalarım falan değişti ama bu sefer karta 470mb fazla birşey atamıyorum

toprakumit

toprakumit

Üye
Neden atman lazım olmaz öle bişey... Nasıl oluyoki?

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
walla bilmiyorum kardeş bunun hakkında konu açtım ama henüz cevap gelmedi bekliyorum zaten 2gb hafıza kartım müzik kopyalanamıyor diyor hafıza kartını tekrar biçimliyorum o müzikten başlıyorum atıyo 470 falan oldumu hafıza müzik kopyalanamıyor uyarısı alıyorum

toprakumit

toprakumit

Üye
Canım toplu atma sende o zaman teker teker at...

Biçimlendirme yaparken ayırma değerini ne yapıyosun?

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
denedim yine olmuyor biçimlendirmeyle ilgili bi sorun yaşamadım genelde telden attım bilgisayara zaten müzikleri o nedenle no problem ama tek tek denedim yine kopyalanamıyor diyor

toprakumit

toprakumit

Üye
Tekrardan format at karta ve elinden geliyorsa pc de at ve değeri fat 32 yap :)

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
karta nasıl format atılır bilgim yok ama

toprakumit

toprakumit

Üye
kart okuyucun varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt