Acil Destek Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
    Konu Sahibi
Acil Destek Lütfen
Arkadaşlar Ben 2 gün Önce Çin Malı İphone 4 Aldım Telefon Bana Geldi Çok Uğraşmama Rağmen İnternete Bağlanamadım Bugün Aldığım Yeri Aradım Ve Sordum Adamın Bana Verdiği cevap çok sinirimi bozdu o telefonlar internete girmez dedi girmez diyo ama telefonun içinde miniopera facebook ebuddy msn gibi programlar ayreten bide bağlantı ayarları var fakat adam girmez diyo anlam veremiyorum birde bu telefona dün oyun atmak istedim çin malı iphone uygun olanlardan attım hafıza kartına ama bakıyorum dosya şeklinde yüklenmiyo bi türlü lütfen yardım edin kafayı yicem :megafon::vur:vur:vur:ağlarım:

---------- Eklendi @ 19:34:08 ---------- Yazıldı @ 19:17:19 ----------

hadi ama cevap verecek yokmu ? :aman2:

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Cevap verecek Birşey yok kardeşim oyun vs. yok onun için en fazla zuma felan oynarsın Çin malı telefonların % 85 i Nete girmez şansına küs o bağlantılar adamların iphone a benzetmeye çalıştığı için var iphone la alakası yok

ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
    Konu Sahibi
:(((((((((((((((((((((( peki teşekkürederim

gsgs1907

Üye
Kardeşim operatörünün wap ayarlarını yapman gerekiyor internete bağlanmadan önce.Hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün ayarlarını oluşturduktan sonra girebilirsin internete.Birde bu telefonlarda 3g yok ama internete yınede hızlı bağlanıyor.Önce internet ayarlarını yap daha sonra bağlanmayı dene.

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Ha ha ha krdeşim bütün çinler internete girer hattın vodafonemi eger wap ayarların yapılıysa sorun imei numarandadır gprs li bi telin imesini çakman lazım seninki büyük ihtimalle webi olmayan bi telefonun ımeisıdir çogu çinlerde böyle bi sorun var ama sen wap ayarlarını iyıce bı kontrol et hattını söle vodafonese yardımcı olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt