Çin Malı iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı iphone 4
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce çin malı iphone 4 aldım telefonda internet ve oyun sıkıntısı yaşıyorum bundan önceki telefonum 6630 du ve içinde 140dan fazla oyun vardı yani tambir telefon oyunu düşkünüym aslında ama buna yüklenmiyo birkaç oyun buldum bunlar için atıyorum dosya şeklinde atıyo ve açılmıyo onun dışında internetede giremiyorum telefonda ebuddy facebook operamini msn hepsi var internet ayar bölümüde var safari de var ama aldığım yeri aradığımda adam bana o telefonlar internete girmiyo dedi hala umutluyum ama uğraşıyorum acaba gerçekten girmiyomu yoksa ayarlarınımı yapamıyorum lütfen yardım :(

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce çin malı iphone 4 aldım telefonda internet ve oyun sıkıntısı yaşıyorum bundan önceki telefonum 6630 du ve içinde 140dan fazla oyun vardı yani tambir telefon oyunu düşkünüym aslında ama buna yüklenmiyo birkaç oyun buldum bunlar için atıyorum dosya şeklinde atıyo ve açılmıyo onun dışında internetede giremiyorum telefonda ebuddy facebook operamini msn hepsi var internet ayar bölümüde var safari de var ama aldığım yeri aradığımda adam bana o telefonlar internete girmiyo dedi hala umutluyum ama uğraşıyorum acaba gerçekten girmiyomu yoksa ayarlarınımı yapamıyorum lütfen yardım :(

niye aldinki :s çin malini parana yazik

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Ben internetsiz çin malı görmedim ayarlarını düzgün yaparsanız girer eğer bir telde web varsa girer demektir 10 tl lik çin malları girio ama uygulama oyun unutun

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Ben internetsiz çin malı görmedim ayarlarını düzgün yaparsanız girer eğer bir telde web varsa girer demektir 10 tl lik çin malları girio ama uygulama oyun unutun
internete girsin yeter oyundanda vazgeçtim :D :D

SHS

SHS

Üye
wifi var mı:D şebekeden gireremesi normaldir, o telefona ayar yoktur herhal:hmmm

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardeş sen böyle deyince internet ayarlarıyla birazdaha oynadım ve şuanda giriyo tek problemim oyun kaldı ama onada gerek yok internet yeter bana sağolasın :)))))))

larten123

larten123

Üye
bende de vardı ben girebiliyordum ama sonra dokunmatiği bozuldu bataryası bozuldu 3 ay sonra filan attım çöpe gitti niye aldın be kardeş ayrıca ben birsürü oyun yüklemiştim googleye çin malı telefonlar için java ve jar oyunları yaz birsürü çıkıyor usb ile at

SHS

SHS

Üye
allah razı olsun kardeş sen böyle deyince internet ayarlarıyla birazdaha oynadım ve şuanda giriyo tek problemim oyun kaldı ama onada gerek yok internet yeter bana sağolasın :)))))))
sevindim kardeşim, oyunda bulursun inş. sakata gelmezde dayanır:)

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
bende de vardı ben girebiliyordum ama sonra dokunmatiği bozuldu bataryası bozuldu 3 ay sonra filan attım çöpe gitti niye aldın be kardeş ayrıca ben birsürü oyun yüklemiştim googleye çin malı telefonlar için java ve jar oyunları yaz birsürü çıkıyor usb ile at
memnunum şuana kadar hiç problem yaşamadım denedim atmayı ama atınca normal dosya olarak görünüyo bitek gönderme var oyun kurulumu açma filan hiçbiri yok :)

---------- Eklendi @ 14:18:43 ---------- Yazıldı @ 14:17:22 ----------

sevindim kardeşim, oyunda bulursun inş. sakata gelmezde dayanır:)
:dance: :) :)

ulukurt59

Üye
selam bendede çin malı iphone 4 var opera safari var ama java yok bulamadım internet ayarlarını yapıyorum G işareti çıkıyor üstte sonradan iletişim hatası veriyo acaba java yok diyemi internete girmiyo?

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Kardeş java destekliyosa desteklemiyosada uygun ekran boyutlarında bulmak biraz zor oluyo . Hiç denedinmi yüklemeyi jar oyunlar touch oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt