İpucu Acil Cevap Verin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Acil Cevap Verin Lütfen
Yarin lumia alıcam ALLAH'ın izni ile ancak merak ettiğim şu bütün sitelerdeki videoları izleyebilirmiyim ?

Bkz;donanımhaber'in inceleme videoları vs

Lumia olmazsa HTC One X Almalımıyım FLASH Player'da var orda ?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Android almak şu an daha mantıklı :)

goktas19

goktas19

Üye
html5/10 destekli sitelerden izleyebilirsin ama her siteden izleyemezsin donanım haberi bilmiyorum html destekli mi değil mi... ama flash player desteğini mobil platfordam çekti yüklersin flashı ama güncelleme almaz anlayacağın
Android almak şu an daha mantıklı :)
beklenti önemli bence

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
İzleniyomu peki dediğim yerden videolar ?

braayn

braayn

Üye
İzleniyomu peki dediğim yerden videolar ?
shiftdelete ve teknokulis'den izliyorum ama donanım haberi hiç denemedimdonanım haber şimdi denedim çatır çatır izledim video incelemelerini sıkıntı yok

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: bsavr
bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
shiftdelete.net ve teknokulis.com dan izliyorum ama donanım haberi hiç denemedimdonanım haber şimdi denedim çatır çatır izledim video incelemelerini sıkıntı yok

ALLAH Razı olsun kardeşim alıyorum yarin :)

braayn

braayn

Üye
ne demek kardeşim...

serverfun912

serverfun912

Üye
gatünel ve flash destekli videolar dışında herşeyi izleyebilirsin

ÖEY

ÖEY

Üye
HTML5 destekleyen tüm sitelerden izlersiniz videoları sıkıntı yok. Flash zaten artık hiçbir platformda yok. Androiddeki sürümü de eski. Zaten 2-3 yıl içinde flash yerini tamamen HTML5'e bırakacak. O zaman daha sorunsuz ve güvenli video izleyebileceksiniz. 925 güzel tercih. Hayırlısı olsun.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Lumia gerçekten çok farklı bi kaç gün sıkılıyosun karışık olduğu için ama çözdükçe eğlenceli ve zevkli hale geliyo harika bi sistem stablliği çok iyi zaten uygulama sıkıntısı var yok değil ama şuan en çok kullanılan uygulamalar mevcut(oyun oynamadığım için bilmmiyorum eksiklikleri )
instagram ve vine yok yerini tutan aynı uygulamalar var zaten :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan yerini tutabilecek tek bir program yok medya oynatıcı onuda yaparlarsa sorun kalmaz gibi benim açımdan en çok beklediğim programlar biri olucak o

Üst Alt