İpucu Acil bir bilgiye ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Acil bir bilgiye ihtiyacım var
Eşim Samsung a5 telefonu kullanıyordu alarm kurup bas ucuna koydu yanık kokusuyla uyanıyor ve cihaz yanıyor ön tarafından ve cihaz şarj a takili değildi
servis değişim dedi bizde dedik ki para iadesi verin veremeyiz dediler tüketici hakem heyeti ile görüştüm onlarda cihaz servise giderken değişim olursa ücret iadesi istiyoruz diye belirtmeniz lazım dediler
Merak ettiğim ücret iadesi için ne yapabiliriz

Buğra

Buğra

Admin
cihazı servise yollarken yaşadığınız olayı bir küçük kağıda yazın ve para iadesi istediğinizi de yazarak belirtin. yapmazlarsa thh dilekçe vermeniz gerekiyor.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
hadi bir yanık haberi daha
şarj aleti orjinalmi çakma mı

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal şarj aleti de cihaz şarja takılı değil di ki

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Servis Değişim Yaparsa Ücret İadesi Alamazsınız.Servise Vermeden Konuşucaktınız Ücret İadesi İStiyoruz Diyecektiniz Sonrada Servis Yok Diyecekti Bunu Belgelendirip Hakem Heyetine Gidecektin.Geçti Sanırım.Samsungu Ara Olmazsa Durumu Anlat Ücret Aidesi İstiyorum De Canım Daha Kıymetli Filan O Cihazdan Bir Daha İstemiyorum Filan De Üst Modelde Gönderebilirler.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
kimin ne iş yaptığını bu ülkemizde anlamış değilim
cihaz tamire gidince tamiri olmaz ise para iadesi istiyorum diye belirtmek lazımmış peki cihaz tamiir olursa veya üzret iadesi istenildiği için tamir ettik diye teslim edilirse uğraş dur...
hakem heyeti ile görüştüm onlarda üst de yazdığımı söylediler peki hekem heyeti ne işe yarar bu sorunu halledemedikçe hani bir yolda göstermiyor
avukat bir arkadaşla görüştüm konuyla ilgili tazminat davası acalım mi diye oda tüketici mahkemesi ya değişim veya ücret iadesi talep ediyor tazminat içinde uğraşmaya değmez cüzzi bir miktar verilir o da verilirse lütfederseler...
olay eşim ve 6 aylık bebeğimin yattığı oda da yatağın başında gerçekleşiyor Allah göstermesin yatak yansa veya eşim
saçından alev alsa da bir facia olsa yine aynı şeyler olur muydu insan hayatı bu kadar ucuz olmaması lazım
olay yurt dışında olsa sayfa sayfa haber aratırma konusu olurdu ve ciddi ciddi miktarlarda tazminat alınırdı
bu arada samsung da lütfediyor diyor ki kasa da kırık olduğu için batarya ısınmış(ki ben telefondan çok anlamam ama batarya olsa cihazın arkası yanar cihaz önden yanmış sol alt tarfa yakın sankim işlemçinin olduğu yer) o yüzden bu olay olmuş size de mağdur etmemek için cihazın değişimini onaylıyoruz Allah dan cihazın garantisi var da sahip çıktıla...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Allah korumuş gerçekten gecmiş olsun inşaAllah tekrar yaşanmaz böyle bir olay ve cihaz değişimi olmasıda sevindirici en azından..

levsa

levsa

Üye
Israrla diretin..sonycta degisin kabul oldu ise urunun hatali olduguda kabulnoldu demektir ve garanti suresi icerisinde para iadesi istemelisiniz...telefonun fotolarinu servis notlarini girgu sahitlerini falan toparlayip sansunga tuketicinin can guvenligini rieske atiyor ve ujursamiyor diyebhem dava acacagim hemde yerli yabanci tum firumlarda paylasacagim diye tehdit et...esim cocugum olebilirdi falan diye olayi vurgulaya vurgulaya anlat.ve herkese yayacagim parami vermezseniz diye diret.biz bu telefonlari kullanmak icin aliyoruz olmek icin degil de. Once note 7 simdi bu ne yapiyorsunuz amaciniz hayatimizi tehlikeye sokmakmi falan filan bastir iste...sosyal medyadaki kendi vebtum tanidiklarimi devreye sokacagim herkes duysun diye falan diye cemkir....eger sen telefonun biryerini kirmadi isen sonuna kadar diret

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osnakli

osnakli

Üye
Eğer bu olduysa mutlaka devamı gelecektir. Yakında bir bir bombalar patlamaya başlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
ne yaparsan yap adamlar kendileri diyor şikayet et diye çünki kanun bir şey yapmaz onlara ki
diğer cihazları bilmem de iş yerimde a5 den kullanan 2 arkadaş var biri kendi kendine açılıp kapanıyor diğeri şarj olurken ısınıyor

osnakli

osnakli

Üye
Samsung telefonlar artık taşınabilir bomba oldu Allah kurtarsın herkesi en kısa zamanda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
Cihaz değişimi versinler fark etmez o gelen kağıt ile telefonu satın aldığınız yere giderek para iadesi alabilirsin illa değişim olacak değil bende değişim kağıdı aldım ama teknosaya gittim para iadesi istiyorum dedim parası banka hesabıma geri yatırdılar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt