acil bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralksk35

Üye
    Konu Sahibi
acil bakarmısınız
arkadaşlar nokia 603 sahibim yerimi bilmem burası ama bi bulamadım gitti mecbur kaldım androidde olan pop up play yani video arka planda çalarken sen programlarda geziyosun yazışıyon vs. Felan ben bunun için program arıyorum x3-00da var böyle bi özellik videoyu arkaya atmanın yolunu arıyorum kısaca konu güncel hep bakıyorum foruma herkez fikrini paylaşabilir şimdiden her fikir için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

yokmu bilen ?

MaxipmaN

Üye
ben menu tuşuna badınca arkada açık kalıyor dediğini tam anlamamışımdır belki

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Menü tuşuna basınca otomatikmen arka plana atar herhangi bir programda, ek program gerekli değil. Tekrar açmak istersen Menü tuşuna uzun süreli basılı tut açık programları görürsün

meme4

meme4

Üye
videoyu arka planda oynatamazsın arka plana alınca video durdurulur normalide bu olması gerekir bence

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2000119

kralksk35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevabınız için teşekkür ederim ama aradığım cevabı bulamadım video arka planda durdyğunu bende biliyorum sorun şu video ortadaki tuşa basınca durmak yerine oynatmaya devam etsin amacım o x3-00telefond bu var mesela böyle bi telefonda nasıl yok anlamadım androiddeki pop up play gibi bi olayn

kralksk35

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilen ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
belki uygulaması vardır normalde yok

kralksk35

Üye
    Konu Sahibi
zaten uygulamasını soruyorum bende :)

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Ne yazık ki mevcut olduğunu sanmıyorum :)

kralksk35

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için herkez saolun varolun bende sanmıyodum ama bi şansımı deneyeyim dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt