acil alt yazı lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
acil alt yazı lazım
arkadaşalr bi film indirdim telefondan izleyeceğim alt yazı işi nasıl olcak ya da destekliyor mu

najanaja

najanaja

Üye
google dan filmin adını yazıp altyazı dosyası ararsan bi çok yerden bulacağına eminim srt dosyası olarak ama c6 destekliyormu onu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hasanmrl29

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
google dan filmin adını yazıp altyazı dosyası ararsan bi çok yerden bulacağına eminim srt dosyası olarak ama c6 destekliyormu onu bilmiyorum.

abi destekliyo hallettım onu da ş harfi flan gozukmuyo onu nasıl halletcem

deadlydesire

deadlydesire

Üye
dosyayı not defteriyle aç farklı kaydetin yanında ANSI yazan yeri UNİCODE olarak değiştir kaydet ;)

najanaja

najanaja

Üye
ewet tr karakter sorununu çözmek istiyorsan arkadaşın dediği yöntemi yapmalısın başka seçenek yok ama pc in yokmuş olmazsa bi arkadaşında varsa rica edecen yada internet cafe gibi biyelerden yaptıracan 2 saniyelik iş zaten bilgisayarı olan herhangi biri yardımcı olur. eğer telefonda internetin varsa bi yerlere upload edebilirsen linki ekle ben değiştirivereyim. Benim jeton biraz geç düşer biliyo musun kafa sonradan çalışmaya başlıyor benim :) sen şu filmin adını versene bana ben bulayım altyazı dosyasını ayarlayıp sana göndereyim en güzeli ve en basiti budur :oke:

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
ewet tr karakter sorununu çözmek istiyorsan arkadaşın dediği yöntemi yapmalısın başka seçenek yok ama pc in yokmuş olmazsa bi arkadaşında varsa rica edecen yada internet cafe gibi biyelerden yaptıracan 2 saniyelik iş zaten bilgisayarı olan herhangi biri yardımcı olur. eğer telefonda internetin varsa bi yerlere upload edebilirsen linki ekle ben değiştirivereyim. Benim jeton biraz geç düşer biliyo musun kafa sonradan çalışmaya başlıyor benim :) sen şu filmin adını versene bana ben bulayım altyazı dosyasını ayarlayıp sana göndereyim en güzeli ve en basiti budur :oke:
tamam saol dizi fringe ilk 15 bolum lazım yardımcı olursan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
hangi sezon 4 mü?

najanaja

najanaja

Üye
kardeş ben 2-3-4 . sezonları buldum fakat şimdi yemekteydim işe gidecem artık hangi sezon olduğunu haber ver akşama gelince ekliyeyim buraya ok.

- - - Eklendi - - -

ben yazarken yazmışsın sende tamam 1 . sezon akşama hazır ok. saat 7-8 gibi

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Buyur Kardeşim 1. sezon hepsini yapıwerdim ilk 15 demişsin ben 20 bölüm hepsini ekledim sonuçta sezonu bitirirsin heralde yarım bırakmazsın :)

Ekli dosyalar

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
najanaja

najanaja

Üye
demek çeviren düzgün çevirmemiş valla film benim elimde olmadığı için deneyemiyorum kardeş o yüzden eğer senin elindekiler düzgünse bi yere upload edip linki verebilirsen daha çabuk biter işimiz yoksa ben rastgele bulup durucam ama sorunlumu sorunsuzmu bilmeden ekleyecem ve bu bizim işimizi uzatacak olmazsa bi kaç yerden daha araştırayım.

- - - Eklendi - - -

bide bunları dene bakalım.

Ekli dosyalar

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
demek çeviren düzgün çevirmemiş valla film benim elimde olmadığı için deneyemiyorum kardeş o yüzden eğer senin elindekiler düzgünse bi yere upload edip linki verebilirsen daha çabuk biter işimiz yoksa ben rastgele bulup durucam ama sorunlumu sorunsuzmu bilmeden ekleyecem ve bu bizim işimizi uzatacak olmazsa bi kaç yerden daha araştırayım.

- - - Eklendi - - -

tamam bi deneyeyim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tamam bi deneyeyim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tamam bi deneyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt