google dan filmin adını yazıp altyazı dosyası ararsan bi çok yerden bulacağına eminim srt dosyası olarak ama c6 destekliyormu onu bilmiyorum.
dosyayı not defteriyle aç farklı kaydetin yanında ANSI yazan yeri UNİCODE olarak değiştir kaydet![]()

sen şu filmin adını versene bana ben bulayım altyazı dosyasını ayarlayıp sana göndereyim en güzeli ve en basiti budur 
tamam saol dizi fringe ilk 15 bolum lazım yardımcı olursan sevinirimewet tr karakter sorununu çözmek istiyorsan arkadaşın dediği yöntemi yapmalısın başka seçenek yok ama pc in yokmuş olmazsa bi arkadaşında varsa rica edecen yada internet cafe gibi biyelerden yaptıracan 2 saniyelik iş zaten bilgisayarı olan herhangi biri yardımcı olur. eğer telefonda internetin varsa bi yerlere upload edebilirsen linki ekle ben değiştirivereyim. Benim jeton biraz geç düşer biliyo musun kafa sonradan çalışmaya başlıyor benimsen şu filmin adını versene bana ben bulayım altyazı dosyasını ayarlayıp sana göndereyim en güzeli ve en basiti budur
![]()
hayır 1 bn okula gidiyorum 5 gibi girerim internetehangi sezon 4 mü?

abi çok saolBuyur Kardeşim 1. sezon hepsini yapıwerdim ilk 15 demişsin ben 20 bölüm hepsini ekledim sonuçta sezonu bitirirsin heralde yarım bırakmazsın![]()
abi çok saol
tamam bi deneyeyimdemek çeviren düzgün çevirmemiş valla film benim elimde olmadığı için deneyemiyorum kardeş o yüzden eğer senin elindekiler düzgünse bi yere upload edip linki verebilirsen daha çabuk biter işimiz yoksa ben rastgele bulup durucam ama sorunlumu sorunsuzmu bilmeden ekleyecem ve bu bizim işimizi uzatacak olmazsa bi kaç yerden daha araştırayım.
- - - Eklendi - - -
bide bunları dene bakalım.
tamam bi deneyeyimdemek çeviren düzgün çevirmemiş valla film benim elimde olmadığı için deneyemiyorum kardeş o yüzden eğer senin elindekiler düzgünse bi yere upload edip linki verebilirsen daha çabuk biter işimiz yoksa ben rastgele bulup durucam ama sorunlumu sorunsuzmu bilmeden ekleyecem ve bu bizim işimizi uzatacak olmazsa bi kaç yerden daha araştırayım.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -