acer laptop

Sponsorlu Bağlantılar

aozaslan66

Üye
    Konu Sahibi
acer laptop
iyi akşamlar arkadaşlar.geçen gün çocuğumun samsung n150 plus netbookunun bataryası arızalandığı ile ilgili formda konu açmıştım. kendisinin üniversite öğrencisi olması nedeniyle batarya değiştirsem bile laptopun küçük olması nedeniyle yeni bir 15,6 inç laptop istediğinden batarya almayıp yeni bir laptop almam gerektiği sonucu bugün acer es-1-571 i3-5005 laptop siparişi verdim.bilgisayarcı arkadaş özelliklerinin yeterli olabileceğini söyledi. ayrıca 2 gb daha ram ilave edeceğini söyledi. bu bilgisayar nasıldır.(gerçi sipariş geçildi ama yinede merak işte)
 


MaxipmaN

Üye
Harici ekran kartı yok ama bu fiyat için normal bir durum. Pes 2014 falan oynatır ama gta 5 falan denemeye gerek yok bence. İnternet film icin rahat yeter. :lamer:
 

aozaslan66

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkür ederim arkadaşım.okulda verilen soruları okul sitesinden cevaplamak.internetten indirdiklerini yazdırma.okulun yurtdışında olan okullarla internet bağlantlı olarak karşılıklı diyaloğlarda kullanmak ve tabi internette film izleme işlerinde kullanılacak oyun zaten kesinlikle olmayacak.
 

MaxipmaN

Üye
ısınma sorunu da olmaz kolay kolay işlemci hızı düşük ve 2015 çıkışlı yeni sayılır işlemci.
+2gb ram da çok mantıklı olmuş 5-10 sekme açsan 4gb epey doluyor çünkü
 
  • Beğen
Tepkiler: aozaslan66

Benzer Konular

Schizophrenia_
Cevap
9
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
763
Doğuş Pertez
Cevap
8
Görüntüleme
15K
Love Prince


Üst Alt