Ace vs Neo v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ace vs Neo v
Merhaba arkadaşlar ben bu ara telefon almayı düşünüyorum.Kafamdaki telefon snoy ericsson neo v ama malum fiya biraz pahalı.Samsung galaxy ace i inceledim ve hoşuma gitti.Normalde sony kullananlar ondan pek vazgeçmez ama malum öğrenci ekonomisi..

Soruma gelince..Ace S5830 u almamı önerir misiniz? Tlefonun artılarından eksilerinden bahseder misiniz?
En önemli soru ise şu: Beklemeyip Ace i alayım mı yoksa biraz bekle neo v nin fiyatı düşsün onu al mı dersiniz.
Teşekkürler şimdiden.

Dostum eğer Neo V alma şansın varsa kesinlikle Neo V al derim.Kamerası, ses kalitesi, tasarımı, özellikle android 4 gelecek olması Neo'yu öne geçiriyor.Telefonda hoşuma gitmeyen tek özellik dosya yöneticisi olmaması.Hafıza kartın içine falan giremiyorsun.Ama onunda çözümü çok basit.Marketten bi tane explorer programı kurunca herşer 4*4'lük oluyor

Neo V,Galaxy Ace'nin 2 katıdır dostum.Biraz beklemeye fazlasıyla değer.

AşiN@

Üye
Açıkcası bende neo v almak istiyorum hatta tam alacaktım kart limiti yetersiz çıktı vatanda indirime girmişti geçen cumartesi 725 tl ye düşmüştü world e 10 taksit ayda 72,5 ödeyecektim ne güzel yaa Ama malesef kart limiti yetersiz çıktı o an krize girdim gıcık oldum bencede beklemek gerekir biraz düşsün fiyatı sıkıldım symbiandan yaa android ios'ugeçmiş bir işletim sistemi nede olsa

KArdeşim elinde biraz nakit para varsa, vatan'a bi kısmını kredi kartı geçip bi kısmını da nakit vererek alabilirsin.Ben neo V'yi alırken yanımda bi kişi Arc almıştı o şekilde.900tl kart geçti geri kalanını nakit verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...