Ace vs Neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MentalButchery

Üye
    Konu Sahibi
Ace vs Neo v
Merhaba arkadaşlar ben bu ara telefon almayı düşünüyorum.Kafamdaki telefon snoy ericsson neo v ama malum fiya biraz pahalı.Samsung galaxy ace i inceledim ve hoşuma gitti.Normalde sony kullananlar ondan pek vazgeçmez ama malum öğrenci ekonomisi..

Soruma gelince..Ace S5830 u almamı önerir misiniz? Tlefonun artılarından eksilerinden bahseder misiniz?
En önemli soru ise şu: Beklemeyip Ace i alayım mı yoksa biraz bekle neo v nin fiyatı düşsün onu al mı dersiniz.
Teşekkürler şimdiden. :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum eğer Neo V alma şansın varsa kesinlikle Neo V al derim.Kamerası, ses kalitesi, tasarımı, özellikle android 4 gelecek olması Neo'yu öne geçiriyor.Telefonda hoşuma gitmeyen tek özellik dosya yöneticisi olmaması.Hafıza kartın içine falan giremiyorsun.Ama onunda çözümü çok basit.Marketten bi tane explorer programı kurunca herşer 4*4'lük oluyor:)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Neo V,Galaxy Ace'nin 2 katıdır dostum.Biraz beklemeye fazlasıyla değer.

AşiN@

AşiN@

Üye
Açıkcası bende neo v almak istiyorum hatta tam alacaktım kart limiti yetersiz çıktı :) vatanda indirime girmişti geçen cumartesi 725 tl ye düşmüştü world e 10 taksit ayda 72,5 ödeyecektim ne güzel yaa :( Ama malesef kart limiti yetersiz çıktı o an krize girdim gıcık oldum bencede beklemek gerekir biraz düşsün fiyatı sıkıldım symbiandan yaa android ios'ugeçmiş bir işletim sistemi nede olsa :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Açıkcası bende neo v almak istiyorum hatta tam alacaktım kart limiti yetersiz çıktı :) vatanda indirime girmişti geçen cumartesi 725 tl ye düşmüştü world e 10 taksit ayda 72,5 ödeyecektim ne güzel yaa :( Ama malesef kart limiti yetersiz çıktı o an krize girdim gıcık oldum bencede beklemek gerekir biraz düşsün fiyatı sıkıldım symbiandan yaa android ios'ugeçmiş bir işletim sistemi nede olsa :)
KArdeşim elinde biraz nakit para varsa, vatan'a bi kısmını kredi kartı geçip bi kısmını da nakit vererek alabilirsin.Ben neo V'yi alırken yanımda bi kişi Arc almıştı o şekilde.900tl kart geçti geri kalanını nakit verdi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...