ACE İ Rom Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cct1903

Üye
    Konu Sahibi
ACE İ Rom Sorunu
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy Ace S5830i model telefonumu Nisan ayında aldım. Orjinal ROM'dan sıkıldığım için launcher vs kullandım ama gittikçe yavaşladı telefon. Ve ben de bu linkteki romu altta installation dediği yerdeki gibi aynı şekilde yaptım.Ama telefon Samsun Galazy Ace reklamının yazdığı yerde kalıyor 10dk'dır kaldı duruyor öyle. Ne yapıcam nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok.Bir yardım edin lütfen.

fuko08

fuko08

Üye
10 dk mı ben 20 dk bekledim rom yükledikten sonra. herşeyi doğru yaptıysan beklemeye devam et

cct1903

Üye
    Konu Sahibi
Sen bunu yazarken aynı işlemleri bir daha tekrarladım yani bir daha kurdum.Bekliyorum.Acaba şarja taksam birşey olurmu?Çünkü şarj durumundan emin değilim tak diye kapanmasın.

Edit:Bu hala düzelmedi ya hala marka model yazan ekranda duruyor.

cct1903

Üye
    Konu Sahibi
Güncel bir yardım eden yokmu ya bir romla daha denedim gene aynı samsung ve galaxy ace logosunda takılıyor birbuçuk iki saat.Bende kapatıyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşım bu rom odin üzerindenmi yükleniyor odin üzerinden yüklendiğini sanmıyorum sen cmw kazandırdınmı? gerekli wipe işlemlerini yaprınmı bunları cevapla konuna dönmezsem bana mesaj atarsın

cct1903

Üye
    Konu Sahibi
Yok normal SD karttan flashlanıyor.Telefona her orjinal rom dönüşünde root atıyorum. CWM'den yüklüyorum ROM'u.Wipe data wipe dalvik ws hepsini yapıyorum. bu videoda söylenen herşeyi yapıyorum ama açılmıyor telefon bugün 1saat 45dk bekledim Smasun Galaxy Ace GT-S5830i yazısında takılıyor.Mecburen de odinden orjinal roma dönüyorum.

Samet.25

Bosuna beklemıssınız tel brick olmus odin ile orjinal romu yükleyin düzelir bilgi olarak ekleyim rom atınca acılması uzun suruyo tamam ama samsug galaxy ace yazısını gectıkten sonra uzun suruyo orayı normal hızlı gecıyo yanı romdan sonra orda 2 dk durduysa tel brick olmustur.

cct1903

Üye
    Konu Sahibi
Bosuna beklemıssınız tel brick olmus odin ile orjinal romu yükleyin düzelir bilgi olarak ekleyim rom atınca acılması uzun suruyo tamam ama samsug galaxy ace yazısını gectıkten sonra uzun suruyo orayı normal hızlı gecıyo yanı romdan sonra orda 2 dk durduysa tel brick olmustur.

Tamam zaten odinle orjinal romu da kurdum.Bugün biraz araştırdım bunlar XXLF3 yani hindistan romu üzerine kuruluyormuş.Şimdi yaptım jelly blast rom kullanıyorum.Şimdi yüklendi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt