Galaxy Ace S5830i Jelly Bean ROM [BouDzDroid v.2]

Sponsorlu Bağlantılar

ebabil taran ga

Üye
teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim.

007rone

Üye
GEnçler Hiç öle bi sorun olmadıki gereken hepsini bi yapın bakın nasıl çatır çatır işlio

KIRANLIK

Üye
kardesim emegine saglik cok guzel olmus ama rehber sorunum var numaralar silindi yeni numara kaydediyorum 2 3 saat sonra yine siliniyor bi yardimci olsan cok iyi olacak romu cok begendim baska rom yuklemek istemiyorum simdiden tesekkurler.

m_uzun6

m_uzun6

Üye
Telefonu kapattikdan sonra download moda gecmesi lazim

muhammed_mf

muhammed_mf

Üye
Arkadaşlar telefona rootladım tele arkdşa verdim kaldırma programından alarm ve browseri silmiş nasık ekleyebilirim

uratum53

Üye
bişeyden anlamadan yorum atmayın ya..ben yükledim gayet ıyı..telefon dehşet bişey oldu..hocam eline ssağlık

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Kardeş Galaxy Gio s5660 için de yapar mısın?
Yine Hafıza Kartından olucak romlama işlemi...

sagoceza35

sagoceza35

Üye
Teşekkürler, tek kelimeyle harika

x_35lii_x

Üye
Bende acti hatta süper acilisu sanki w7 tarzinda

- - - Eklendi - - -

İŞYERİNDE ARKADASIMIN ace s5830i serisi göreselliklere bakıyorum suan için iyi ama %50 tr 50% ingilizce gelistirirseniz daha iyi olur ve flash ve overclock :D

- - - Eklendi - - -

yayınlayandan ellerine saglık tr yapınca %90 oluyor helal olsun ama 2.3.6 android :( 4.1.1 bekliyordum " 1 sorum olacak bu rom s5360 da olurmu "

x_35lii_x

Üye
arkadaşlar rom da sorun var rehber yok bilginizi elle giremiyorsunuz ama telefon na kaydediyor sim kartı görmüyor yüklemeden önce düşünün hız güzel 1.5 gün şarj gidiyor

3sait

Üye
Bende aticam sorun olurmu acaba

tekno_fatih

Üye
Bazı sorunlar çıkabiliyor, bunu dikkate almanız rica olunur arkadaşlar. ClockWorkRec5830i aktif ettikten sonra backup menusunden orjinal romunuzu yedekleyin. Çünkü bazı telefonlarda şebeke sorunu verebiliyor, bizzat yaşadığım için. 2.sorun ise hatalı bir işlem yaptığınız takdirde brick oluyor telefon. yani o dediğiniz samsung ekranından kalıyor.
Unbrick için bu video yardımcı olacaktır.
[video=youtube;3d7AS3Is4bk]http://www.youtube.com/watch?v=3d7AS3Is4bk[/video]

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
arkdaslar bu romu tavsıye edermısnız ? :)arkadaslar ben s5830i ye yuklemeye calıstım s5830i yazısında kaldı ben odınden tekrar orjınal romu yukledım yuklenmemesının nedenı ne olabılir ?

Üst Alt