ace 2 yi satıp 2.el s3mini ya da s2 almak

Sponsorlu Bağlantılar

aydknakn

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 yi satıp 2.el s3mini ya da s2 almak
Satip s3 mini almaya degermi alirsam ustune kac lira vermem gerekir antutu cpu master ile 1ghze kadar cikarsam zararli olurmu tesekkurler:-)

Haluk.

Haluk.

Üye
Değer. S3 mini iyi gibi

aydknakn

Üye
    Konu Sahibi
donanimdak farki hissedebilirmiyim

Haluk.

Haluk.

Üye
Onu başka arkadaşa sor bilmiyorum maalesef

NovaThor

NovaThor

Üye
Değer mi :) kardes s3 mini alacaksan hiiic degmez bendede ace 2 var. S2 ile ip4 arasinda kaldim iphone 4 almaya karar verdim 2. El 16gb temizinden alacagim bayramdan sonra. 800tl ye temizinden bulurum.

aydknakn

Üye
    Konu Sahibi
Değer mi :) kardes s3 mini alacaksan hiiic degmez bendede ace 2 var. S2 ile ip4 arasinda kaldim iphone 4 almaya karar verdim 2. El 16gb temizinden alacagim bayramdan sonra. 800tl ye temizinden bulurum.
tamam kardeş peki s2 alsam kaç tlye bulurum ace2ye kaç tl değer biçerler

NovaThor

NovaThor

Üye
S2 teknosada 950tl ye gordum daha ucuzuda vardir. Ace 2 yi normal telefoncuya satsan 400 eder .

NovaThor

NovaThor

Üye
2. El fiyatlarina gittigidiyor.comdan veya sahibinden.comdan bakabilirsin

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Bence s3 mini al derim ben kullaniyorum gayet memnunum ama karar gene senin....

Buraxlive

Buraxlive

Üye
500-700 arasıdır herahalde şuan s2nin piyasası. Ace2'yi satıp Galaxy s2 alcaksanız güzel bir değişim olur. Donanım olarak s2 daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

aydknakn

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler peki ace 2 üstüne 150 t5l versem 2.el neler alabilirim ve sahibinden.coma bak diyeceksiniz ama ordaki fiyatlar ne kadar doğru bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

bayram harçlıklarımla ve biriktirdiği,m paralarla alacağım general mobile discovery düşünüyorum ama satan çok az yer var

09Samet60

Üye
ace 2 de ne varmış

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaslar su anda pisayada sifir s2 var mi ? Varsa kac para ? 600-700 u gecmiyosa almayi dusunuyorum.

NovaThor

NovaThor

Üye
S2 nin 0 ı teknosada 950 tl. Ace2 satip ustune 150 tl koyarsan ace 2 ayarinda cihaz alirsin. Ben benim ace 2 nin ederini sordum 300-350-400 verenler oldu. Bende bayramdan sonra iphone 4 alacagim tavsiye ederim. 16gb 2. El ip4 700 tl den basliyor temiz ve garantilileri. Bende s2 ile ip4 arasinda kaldim ama s2 nin donanimi her ne kadar iyi olsada ios yetiyor ayfona. Hem ayfon 4 ios 7 alacak s2 nin android 5 alacagi belli degil.

vegatablo

vegatablo

Üye
evet arkadas dogru soyluyor ip4 ios 7 nin yontulmus kirpilmis versiyonunu alacak ama s2 yontulmamis jelly bean kullaniyo ayrica s2 cift cekirdek rami daha fazla ekrani daha kaliteli daha iyi gunesin altinda felan hemde ekran buyuk fakat oyun ve uygulamalardi uyumsuzluk olabiliyor bunun nedeni dunyada cok fazla android olmasi hepsi icin uyumlu versiyon yok ama ios ta oyle degil 5 tane ios kullanan farkli model var optimize daha iyi bence s2 al eger iphone alacaksan 4s al bence ama androidden sonra ios cok kisitli gelecektir yinede karar senin

yunus486

yunus486

Üye
İstersen 2. El almayıp gm discovery yada 2. El nexus 4 bulabilirsin

DalvikCache

DalvikCache

Üye
ben s2 tavsiye ederim kadıköyde 550 ye bulursunuz

yunus486

yunus486

Üye
S2 ye 550 vereceksen 50tl daha koy 600 e gm discovery al