ace 2 için suanlık en iyisi cm 11 android 4.4.4su an en iy rom hangisi ace2 için

zevkinize kalmış bir iş fakat thema olarak görünüş degistirebilir saygılarımla...ben cm yi sevmiyorum pek ben görsel bir rom olarak ne buşlabilrim

valla bende ariyorum s5 gorselli rom wonder'a bile birsürü var
Cm11 üstüne teması var aynisi oluyors5 rom fln war mı peki
Galaxy Ace 2 i8160 - [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina - MaxiCepLink a sana
Halo dediginiz launcher mıdır biraz aça bilirmisiniz@dogankara54 sirf halo yuzunden PA kullanmayi dusunuyorum, cm11 de buna benzer bi alternatif varmi ?
Onun hakkinda bir bilgim yok bu hago nun mod veya apk sini verebilirsen deneyebiliri z senin icin@dogankara54 halo))) olarak geciyor tam ismi. facebook messengerin chat head ozelligi gibi tum bildirimler orda gorunuyor ve istediginiz zaman bi bildirimi pop up olarak ekranfa goruntulrnebiliyor

Paranoid e özel sanırsam ama sen bir dene istersen zarar gelmez denemektenhalo))) nun apksi playdan var ama cm romlara kurulunca calismiyor sanirim

Saolun inşallah düzeltilecek.eger düzelmezse yeni imaj dosyalarını beklemek zorundayıZhalo cm'de çalışmaz daha önce denedims3 mini android l'de bi düzeltilse hatalar anında indireceğim
![]()
o romdayım su anGalaxy Ace 2 i8160 - [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina - MaxiCep
Bu romda çok kullanılıyor bu romu flaşlarsanız tema hakkında da yardımcı olurum.