ace 2 online video yardim

Sponsorlu Bağlantılar

hezeliyat

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 online video yardim
Merhaba beyler ace 2 telefonuma cm10 yukledim hersey mukemmel.fakat online.video izleyemiyorum.flash playerin tum.surumlerni nerdeyse yukleyip 5 6 tane browserda denedim ama.yinede.olmadi.cozumu var mi acaba yoksa sirf bu yuzden orjinal rom yukliycem.yardim.edin lutfen.saolun simdiden

Tolga3521

Tolga3521

Üye
online video derken youtube falan mı yok sitelerden mi

serkanxrap

serkanxrap

Üye
Merhaba beyler ace 2 telefonuma cm10 yukledim hersey mukemmel.fakat online.video izleyemiyorum.flash playerin tum.surumlerni nerdeyse yukleyip 5 6 tane browserda denedim ama.yinede.olmadi.cozumu var mi acaba yoksa sirf bu yuzden orjinal rom yukliycem.yardim.edin lutfen.saolun simdiden

Flash player ile olmadıysa puffin browser dene kardeş, ama flash yüklendiğinde çalışması lazım doğru sürüm olup olmadığını kontrol et

hezeliyat

Üye
    Konu Sahibi
online video derken youtube falan mı yok sitelerden mi

Youtubu programindan izliyorum onun disindaki sitelerden iste dizi film video hicbirsey acmiyor

- - - Eklendi - - -

Flash player ile olmadıysa puffin browser dene kardeş, ama flash yüklendiğinde çalışması lazım doğru sürüm olup olmadığını kontrol et

Cm10 4.1.2 versiyonum ben bakarak yujledim acmadi hicbiri ama senin tavsiyen varsa onu yukliyim kardesim
Puffin cok kasiyor hic isime yaramadi.saol ama tavsiyen .icin

serkanxrap

serkanxrap

Üye
Youtubu programindan izliyorum onun disindaki sitelerden iste dizi film video hicbirsey acmiyor

- - - Eklendi - - -

Cm10 4.1.2 versiyonum ben bakarak yujledim acmadi hicbiri ama senin tavsiyen varsa onu yukliyim kardesim
Puffin cok kasiyor hic isime yaramadi.saol ama tavsiyen .icin

flash player yüklediğinde hangi browser ile denedin çalışıp çalışmadığını ?

hezeliyat

Üye
    Konu Sahibi
flash player yüklediğinde hangi browser ile denedin çalışıp çalışmadığını ?
Chrome mozilla boat opera bide kendi browseriyla

- - - Eklendi - - -

Bugn butun 4.0 icin olan flash playerleri tek tek deniycem olyrsa yazarim buraya

Takipçi Satın Al

Üst Alt