acaba annayı bellesekmiii... =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
acaba annayı bellesekmiii... =)
arkadaslar merhaba,ben suan germany anna kullanyorum ama forum da belle kullanan bi cook arkadas var ve cook memnun görünyolar..diycegm şu ki acaba yüklemeye degermi yani bug var fln dyolar acıkcası bende korkmuyo degilim biraz (dead phone fln yaparz da) sizce napmalıyım yükleyimmi acaba ? :hmmm

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:D:ehe

wratH!

wratH!

Üye
ben şuana kadar 3 kere flashladım 3 ünde de telefon dead olmadan hallettim yalnıx belle atarken telefon dead oldu sandım işte kabloyu çıkarın falan filan dedi neyse hallettim. O videolardakini yaparsan harfiyen hiçbir sorun çıkmaz :) belle için değer yalnız :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
anladm kardess :naughty:

----------Eklendi @ 11:37:27 ---------- Yazıldı @ 11:37:05 ----------

nolduu :naughty: :ehe :ehe

catdog136

catdog136

Üye
belleye geç kardeşim hiç durma devam.. Bugluda olsa değer :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
ya kardes korkmasam vala gececem de işte bi de beceremezsem mundar etmym telefonu :ehe

uribaju

uribaju

Üye
durman hata :ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben dün gece ivo'nun 3.1 sürümlü bellesini flashladım . Sana şu kadarını söylüyorum siz şu an telefonu %50 kapasiteyle bile kullanmıyorsunuz . Anla belle nasıl birşey :ehe Belle'ye geç hak vereceksin :)

serkan719

serkan719

Üye
bu konuya çok fransızım N8 almak istiyorum ancak bu ANNA ve BELLE ne oluyo

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes dogru söylüyosun bilyorum belle number one :oke: ama işte ben smdiye kadar sadece 1 kez flash attım telefona,belle içinde once dead phone yapıp sonra atılyo fln ddiler öylemi ?? eger öyleyse atamam cünkü pek tecrübem yok

----------Eklendi @ 12:49:47 ---------- Yazıldı @ 12:49:08 ----------

kardes ikiside nokianın symbianı geliştirmek için yayınladıgı güncellemeler

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ben yüklerken bir ara hata verdi flash tam bittiği sırada . Dedim al işte dead phone :D ama sonra power tuşuna bastım telefon açıldı rahatladım . Çok memnunum belle'den sadece 1-2 programı yükleyemedim onun dışında bir sorun yok :)

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
kardes dogru söylüyosun bilyorum belle number one :oke: ama işte ben smdiye kadar sadece 1 kez flash attım telefona,belle içinde once dead phone yapıp sonra atılyo fln ddiler öylemi ?? eger öyleyse atamam cünkü pek tecrübem yok

----------Eklendi @ 12:49:47 ---------- Yazıldı @ 12:49:08 ----------

kardes ikiside nokianın symbianı geliştirmek için yayınladıgı güncellemeler

belleyi dead mode da atmadım orda dedikleri gibide yapmadım normal 2011 phoenix ile refurbisden yaptım :-)) ne annayı nede belleyi flaslamak için dead mode kullanmadım allah nazardan saklasın :-)) en son ivonun 3.1 versiyonunu kurdum sonra delight 3.0 ı da deneyeceğim :-))

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
abi peki hangisi daha stabil ? bug var flan dyolar wala cok gözüm korkuyo :aman2:

mesela bu versiyonu gayet iyi gibi....

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
abi peki hangisi daha stabil ? bug var flan dyolar wala cok gözüm korkuyo :aman2:

mesela bu versiyonu gayet iyi gibi....

bence ivo007 nin 3.1 bellesini yükle diğer sızdırılan belle'lerden daha stabil ve hiçbir bug yok .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes nerden bulurum dosyaları ? yardımcı olursan cok sevinirim :) forumda varmı ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes bi bakyım cook :tşk: refurbishle yükleriz dmi ??

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tmam kardes saolasın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt