Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
tmam kardes saolasın
abi ben smdi indiryorum ivo 3.1'i nasl flashlarız kısaca bi yardmcı olurmusun ? Symbian BELLE Nasıl Kurulur? - VIDEOLU ANLATIM burda önce dead atcaksnız sonra flash atcaksnız dyo ama....sen nasl yaptn ?
kardes dediğin yerde önce dead flash yapms iice kafam karstı wala
kardes bug demek telefonun bazı işlevlerini tam yerine getirememesi demek tam anlamıyla bi sözlük anlamı yok malesef
----------Eklendi @ 14:04:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:04 ----------
belleyle annayı RM-596'da toplayıp atcam kardes anladm...bi de su war bende smdi germany anna yüklü bi sorun olurmu ?
kardes bsy cıkmasın da gözünü seveyim cook sagolasınbilyorum cok oldum ama bi de şu silip degştrcegmz dosyalar hangileri oluyo ki acaba
sagol kardes eyvkardes sen ikisini birleştir 1 dosya halinde at demstin o zaman nye degştryoruz ki ? sadece annayı atıp degstrsem olmuyomu?
Ben yanına gelsemde bi hallediversen yaestagfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana . videoyu izle orda neleri nelerle değiştirmen gerektiğini anlatıyor . uda , rof2 , rof3 ve prd.core diye biten dosyaları değiştiriyorsun belle'li dosyalarla .
becerebilsek3.1 sürümü ile annasını belleyin gitsin.
kardes brazdan atcam flashı kafaya koydum üstün körü hmen bi anlatrmısın bilyorum cok zahmet oldu ama smdi bi hata yapmak istemyorum sende tecrübelisin bayaa anlasılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?