Abiniz Yine Parayı Tutturdu :) Telefon Önerileri Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Abiniz Yine Parayı Tutturdu :) Telefon Önerileri Acil
Borcum dolayısıyla S3 Minimi satmak zorunda kalmıştım.Dedim düşük bütçeli telefonlar bana göre değil.Yaptım bi kupon 2 bin tl tutturdu.Şimdi önerilerinizi alayım arkadaşlar.Ama android olmasın fazla sıkıcı.

lazye

lazye

Üye
wp8 lumia 920 olblr...

Türe

Türe

Üye
iphone 5

canersonmez94

canersonmez94

Üye
iphone 5 veya htc 8x olabilir fazlasını arıyorsan boşlukları silip ''http:// biltani.blogspot .com/'' adresine git telefonlar bölümüne bak iphone 5 shoppin tv de 2000-2500 tl civarı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İphone 5 veya Lumia 920 tavsiyemdir :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Kardeşim benden sana bi tavsiye. İddaa'yı bırak. Şimdi o telefonu alıyorsun kullanıyorsun ama o haram paradan illa ki başına bela gelir...

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Kerim.

Kerim.

Üye
Android sıkıcı?:oha:

- - - Eklendi - - -

Kardeşim benden sana bi tavsiye. İddaa'yı bırak. Şimdi o telefonu alıyorsun kullanıyorsun ama o haram paradan illa ki başına bela gelir...

Aynen katiliyorum.o telefondan hayir gelmez

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adam tutturmuş onun parası bizim çenemizi yormasın.
Ağa sen Lumia 920 al güle güle kullan.

PriZm

PriZm

Üye
Bu kadar iddaa tahmini tutması biraz fazla gibi(!!!!) :)

Androidden sıkıldıysan Lumia 920 de daha fazla sıkılacaksındır.Eğer android istemiyorsan lumia 920 den başka bir seçenek kalmıyor.

iOS önermiyorum bile.kesin hemen sıkılırsın.

amcalu1

amcalu1

Üye
O paradan hayır gelmez

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gelir Gelir .. :]
Lumia 920 Al .. :]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence haram parayla hiçbirşey yapılmaz bir an önce bırak bu işleri.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Allah haram kazanilan parayi hayirda harcatmaz.

• Beğen
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
napim peki parayı ?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
arkadaşlar tamam para haram bunu biliyoruz (!) ve yapmamiz gerekiyor. herkesin kendi bir tercihi var. arkadaş haram olan parayı seçmiş. bizede onu eleştirmek değil sorusuna yanit vermek düşer. iphone 5 veya lumia920 tercihlerin arasinda olabilir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkadaşlar tamam para haram bunu biliyoruz (!) ve yapmamiz gerekiyor. herkesin kendi bir tercihi var. arkadaş haram olan parayı seçmiş. bizede onu eleştirmek değil sorusuna yanit vermek düşer. iphone 5 veya lumia920 tercihlerin arasinda olabilir

Yanlış düşünüyorsun kardeşim biz eleştirmiyoruz sadece yapılması gerekeni söylüyoruz ayrıca sen böyle yaparsan herkes böyle yapar. Teşvik gibi birşey olur.O zaman kimse birşey demesin. Eğer kendi bildiğini başkasına söylemezsen sende suçlu olursun.

komando04

komando04

Üye

çok haklısın kardeşim yüzde ikiyüz katılıyorum sana

- - - Eklendi - - -

haram para ile ancak insanı üzer

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zamanında birkaç kere oynadım ama hevesti. Basket maçı berabere bitti :ehe . Tövbe ettim. Sana da tavsiye bu işleri bırak.

• Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
]birakin haram muhabbetlerinide yardimci olun herkes musluman olmak zorunda degil ve kimsenin dini hayatina burnunuzu sokmayin. dostu degilsiniz akrabasi degilsiniz cani istemis oynamis sizeneki size mi kaldi oynayip oynamamasi az farkli dusunun

soruna gelicek olursak htc one x + yada iphone 4s olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt