Abiniz Yine Parayı Tutturdu :) Telefon Önerileri Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
birakin haram muhabbetlerinide yardimci olun herkes musluman olmak zorunda degil ve kimsenin dini hayatina burnunuzu sokmayin az farkli dusunun

soruna gelicek olursak htc one x + yada iphone 4s olur
Katılıyorum burası din bölümü değil, sonuçta burdaki konu telefon önerisi.
Önerim iphone5 bu arada

Türe

Türe

Üye
:hmmm

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

Yanlış düşünüyorsun kardeşim biz eleştirmiyoruz sadece yapılması gerekeni söylüyoruz ayrıca sen böyle yaparsan herkes böyle yapar. Teşvik gibi birşey olur.O zaman kimse birşey demesin. Eğer kendi bildiğini başkasına söylemezsen sende suçlu olursun.

tamam bende katiliyorum dediklerinize. Haram para biliyorum. bunu teşvik de etmiyorum. sadece o kendine bu parayı uygun görüyorki oynuyor. bize sadece kabullenmek ve isteyenler içinde öneri verme düşer. geri hiç bir şeyine karışamayız.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

tamam bende katiliyorum dediklerinize. Haram para biliyorum. bunu teşvik de etmiyorum. sadece o kendine bu parayı uygun görüyorki oynuyor. bize sadece kabullenmek ve isteyenler içinde öneri verme düşer. geri hiç bir şeyine karışamayız.

Tamam kardeşim. Şimdi burada öyle şeyler yazarım ki herkes kendi halinden utanır. Belki ban yerim ama değer. Uzatmanın alemi yok. Bence biriniz için değil hepiniz için diyorum kendinizden şüphe duyun.

.Murat.

.Murat.

Üye
lumia 920 olabilir yada samsung s3
aldığın paraya söz edenlerin cebinde yılbaşı bileti vardır çünkü paranın yüzü sıcaktır
aldırma sen bak işine

35 TC 1923

35 TC 1923

Üye
En iyisi lumia920 kardeş :ok2:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

Tamam kardeşim. Şimdi burada öyle şeyler yazarım ki herkes kendi halinden utanır. Belki ban yerim ama değer. Uzatmanın alemi yok. Bence biriniz için değil hepiniz için diyorum kendinizden şüphe duyun.

ne yani çocuk iddaa dan 2bin tl çikardi diye ve dolayısıyla haram para olarak onu yerin dibine mi sokalım?? o kendi seçimidir. bize düşen onun sorusuna cvp vermek, olayı din'e bağlamak değil farkındaysanız din bölümünde falan değiliz. "Cep Telefonları Genel" bölümündeyiz. sadece senin için değil herkes için bu lafım.

• Beğen
Tepkiler: WhereIsMyMind
Metin MF

Metin MF

Üye
ben sadece tavsiye verdim. ne yaparsa yapsın parayı, bana ne. günahı bana mı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu amacından yeteri kadar sapmış,arkadaşlar herkes inancında ve düşüncelerinde başkalarını rahatsız etmediği sürece özgürdür lütfen saygı duyalım. :locked:

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt