ABİ BEN BU N96 da İNTERNETTEN BİR VİDEO İZLEYEMEYECEK MİYİM? yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
ABİ BEN BU N96 da İNTERNETTEN BİR VİDEO İZLEYEMEYECEK MİYİM? yardım!
Arkadaşlar ne yaptım ne ettimse hep aynı konuya çıktı yolum!!!!

Flashlite!

tamam kurduk yükledik, youtube olsun yada başka müzik klip video siteleri olsun programı kursamda nete bağlansamda bir türlü videoları izleyemiyorum:(

açılmıyor çünkü!! siyah bir ekran tamam başka bişey yok ne ilerleme kısmık ne açılıyor diyor ne de başka bişey.!!!!

NASIL NEREDE NE SORUN VAR yardımcı olursaniz çok ama çok memnun olacam arkadaşlar ...

youtube ve facebookta izleyebilsem yeter bana.

rapman

rapman

Üye
skyfire programını kur,açılır.

celibar

celibar

Üye
ayrıca flashlite animasyonları oynatmak için kullanılır.videoları oynatmak için değil

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
skyfire programını kur,açılır.

iyide komutanım kıdemlim,skyfrii yi daha geçen sildim, tv diyor spor diyor kanal diyor her başlığa tıklıyorum açılan bişey yok benden kullanıcı adı parola gibi bişeler istiyor.

kayıt olayım dedim o iki kutucuğa yazıp ileri gibi bişeyde göremedim skfrii ile gelen sayfada!

bilmiyorum nasıl izlenir ..

N96 da youtubeden klip izlemek istiyorum:(

seyda12

Üye
arkadaşlar birde skyfire yükledim
sorry skyfire cannot provide service in your country at this time. diyor acep yeni sürümü mü çıktı yoksa ülkemde mi kullanamıyorum :S skyfire ım çok güzl çalışıyordu artık çalışmıyor bir bilgi verseniz

CeMayk

Üye
Arkadaşım aynı sorun bendede var çıldırıyom bulursanız lütfen. herşeyi mükemmel cihazda, nette iken video izleyemiyon cihazın başka eksisi yok velakin çileden çıkarıyo bu eksisi...

corsairden

corsairden

Üye
Arkadaşlar tam 3 gündür nette girmediğim haybeye üye olmadığım forum sitesi kalmadı. Aynı dertten muzdaribim. Skyfire bizim ülkede desteklenmiyomuş. Acaba nette video seyretmek için ne yapacağız.

EEEEEEYYYYYYY site yöneticileri böyle güzel bir forumda bu soruna cevap bulamayacaksa lütfen kapatın gitsin. Bu söylediğim ağır gelebilir ama dediğim gibi gezmediğim forum kalmadı bu forum harbiden güzel ama yx flash diye bi konu açılmış çalışıyomu çalışmıyomu bakan yok. Çalışmıyo işte meret.

HHAAA bu arada bide bedavadan teşekkür ediyolar açıp denemeden görmeden çalışmayan programa "teşekkürler iyi çalışmaa " hadi yaa nerde iyi çalışma.

5800 telefon aldım iki hafatadır video izleyemeyorum. Bilgisayrda convert edecekmişim de öyle izleyecekmişim...

Sayın katılımcılar ve Site Yöneticileri
lütfen şu S60 V5 telefonlardaki online video sorununa çözüm bulun. Vtap-skyfire-Opera Core Player diyecekseniz ayrıntı verin bizim bilmediğimiz bişey mi var acaba....​

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
N96 , S60 V3 e giriyor biliyorum ben.

youtubeden viddeo izleyim yeter.

el alemin çin malı telefonunda tüm tv kanalları ücretsiz.
n96 da hadi kanalları izleyemiyorum bari youtube falan göstersin açılsın.

ama yok

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Telefoncular ii bilio bu isi bi yazılım mı ne yüklüolar açılıo hersey...

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
buradaki arkadaşlarda işi daha çok iyi biliyor.
yardım bekliyorum:(

aslankk

Üye
aynı durumdan bende müzdaribim yardım ilaç gibi gelir

yunisss1983

yunisss1983

Üye
valla ben skyfire ı yükledim. bu özellik ülkenizde desteklenmiyor diyor

mask946

Üye
n97 video sorunu yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

muzo2123

Üye
skyfire herşeyi izletir ya... dene...

OğuzcanAbi

Üye
iphone alıp adam gibi izlicen videoları nokia yı sewerim ama bu video işleri kafamı karıştırıo

reflex_60

Üye
Arkadaşlara katılıyorum yokmu yardım...

ney27

Üye
nasıl bir yardım istiyorsun

Larock

Larock

Üye
N96 , S60 V3 e giriyor biliyorum ben.

youtubeden viddeo izleyim yeter.

el alemin çin malı telefonunda tüm tv kanalları ücretsiz.
n96 da hadi kanalları izleyemiyorum bari youtube falan göstersin açılsın.

ama yok

Buradaki youtube programını dene.

aliihsan_3

Üye
bende n96 vardı verıp n8 aldım sırf cepte you tube benzerı face book vıdeoları ıcın ilaç gibi geldi başka yolu yok ne skyfre ne bolt v.s.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt