A2 Cihazlari Brown'a Cevirme

ceset

Üye
    Konu Sahibi
A2 Cihazlari Brown'a Cevirme
A2 DB3150/3200/3210/3350
( C702, C902, K630, K660, K850, W890, W910, W980, Z750, Z770, Z780, C905 , W995, Aino - Yari™ Vs Vs )
Cihazlari patch yapmak icin brown sertifikaya cevirmek gereklidir.

ilk once asagidaki linkten omnius programini indiriyoruz.

Program sanirim ucretli olmus. Fakat hala ucretsiz olarak BROWN donusturme isi yaptiginida iddia edenler var.

Elimde Red A2 cihaz olmadigi icin deneyemedim. EGER UCRETLI OLDUYSA ISLEMI GERCEKLESTIRMEZ KREDI HATASI VERIR.

Not: Program ucretli oldu fakat brown a gecis hala ucretsizmis. Denemedim sonucu bilmiyorum.​

Programi kurduktan sonra, programin icerisinde acilan sayfadan Register For web deyip sitesine uye oluyoruz. Sonra programda Username ve Pasword yazarak giris yapiyoruz.​

Telefon modelimizi seciyoruz:

Telefon modelimizi sectikten sonra UNLOCK Tikliyoruz.

Ustteki resimde
Show unlocking Codes yanindaki isareti kaldiriyoruz.

Repair SEMCBOOT yanindaki isareti kaldiriyoruz

Final Certificate Color dan Brown Certificate (developer) Seciyoruz.​

Ok diyoruz. Program bizden telefonumuzu kapatip C tusuna basili tutarak usb kablosunu takmamizi isteyecek.​

Telefonu kapatip C tusuna basili tutarak usb kablosunu takalim. islem yapmaya baslayacak bitene kadar bekleyelim.​

Bukadar.. Error alirsaniz uye girisi yapmadiginiz icin olabilir..​

bunu yapmak ne işe yarıyor c 903 kullanıom

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Cihazin sertifikasini Brown a cevirdigin zaman patch yuklemene olanak sagliyor. Patch nedir dersen telefonunda var olmayan ozellik katiyorsun. Gfx patch yukleyip telefonundaki ikonlari degistirebilirsin falan filan... elf kurabilirsin

patch ve elf kurmayı biliyorum da eski telimi hiç browna çevirmeden birçok yazılımı yüklemiştim cid52 red asia idi taki seus'u kullanıp güncelleme yapana kadar cid 53 olmuştu ve hiç bişey yapadım artık o bozuldu yerne yine SE aldım fakat çok fazla yazılım yok cam driver vs ayrıca bunu brown'a çevirmek zorundamıyım

ceset

Üye
    Konu Sahibi
w880i mi? evet a2 leri brown a cevirmeden patch olayi mumkun degil..

evet w880i çok harika yapmıştım topse'den bbi sürü elf ve patchler bulmuştum ama güncelleçme yapınca telim cid 53 oldu ve bi daha yükleyemedim ve hala daha cid 53 kırılmış değil, tmm o zmn bunu deniyom bakalım

--------------- Ekleme ---------------

ben kayıt olmayı bulamadım, direk yapmaya çalıştım hata verdi nasıl kayıt olunuyo

program paralı olmuş günlük 4.90 euro

ceset

Üye
    Konu Sahibi
demekki dogruymus ilk mesajda belirtmistim. kismet.. icon patch larini diger sekilde yuklersiniz artik yani sadece ikonlari..

bende 3 tane se var s500i, w880i ve c903 bu omniusu bi günlük almayı düşünüyom 10 tl çok da bi para değil ama nasıl alabilirim ödeme nasıl yapılıyr ayrıca 1 günde yalnız 1 telefon mu browna çewrilebiliyo yardımcı olursanız sevinirim

Mayk29

Üye
bu omnius la üye girisi nerden yapacaz oyle bir yer bulamadım
yok

bu omnius la üye girisi nerden yapacaz oyle bir yer bulamadım
yok

kayt oldun mu ? olduysan sağ taraftan settingse gel ordan da server set. kullanıcı girişi yap bu arada omniusu napcan lisanssız bişey yapılmıyo

awbs

Üye
sorum olacak bende w595 var imeisi kapalı kayıt yaptıramıyorum pasaport yok. telefon red sertifikaya sahip browna çevirilrse imei yazılabilirmi, çevrilmeden atılamayacağını söylediler.yardımcı olursanız sevinirim

hayr kardeş atılamaz , A2 platforma imei yazılmıyo , yazılsa da yakalnır bende s500i var imei atılı , nete grince yakalandı tekrar attırdım, sen pasaport bul olmadı al 85'e satan tanıdığım var daha ucuzu da zor

awbs

Üye
teşekkür ederim olmadı sizden yardım alıcam pasaport konusunda

Apit"

Üye
arkadaşlar k850inin alarm saçmalığı beni çıldırtmış ve teli değiştirtmişti. 9 dakika eretleme gibi bi saçmalık olamaz. bunu bu yöntem sayesinde değiştirebiliyormusunuz?

sinanpp

Üye
ben kayıt olmayı bulamadım, direk yapmaya çalıştım hata verdi nasıl kayıt olunuyo

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Apit Bu erteleme icin bir patch yazilabilir.. Crusader olsa idi ...