___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Konu Sahibi
Sairaneliginden haberim yokdu bahsettigim insanlara yardimci ve hep pozitif yorumların. Askerlik diyodun note 3 e de asik olabilrisin dönüste

Orta iki'den bu yana şiir yazarım Yani birine ufacık bi yardımım dokununca seviniyorum mutlu oluyorum o yüzden forumdan kopamıyorum, tartışmaya neden olup cezalı duruma düşmemek adına da sakin davranmaya gayret gösteriyorum
Askerliğe son 42 gün + Note 3 6'' gibi bir ekran ile gelecek ama ben o kadar büyük bir ekran arzu etmiyorum en son 5.5'' ki buda şuan Note 2'de mevcut o yüzden tek aşkım tek arzum Note 2 Note 2

ka_za

Üye
Benide cok cekiyoda nexusu alali bi kac ay oldu. 3 ü düşünebilirim heralde

Ulysseus

Üye
Çok iyi biri olduğun "Ayın Üyesi" rütbesini kazanmandan belli İlk kez açtığım bir konuda gördüm seni o gündür hiç yanlışını da görmedim bu şekilde devam etmeni dilerim

Konu Sahibi
Çok iyi biri olduğun "Ayın Üyesi" rütbesini kazanmandan belli İlk kez açtığım bir konuda gördüm seni o gündür hiç yanlışını da görmedim bu şekilde devam etmeni dilerim

Eyvallah sağolasın kardeş eksik olma

Bence gerçekten iyi birisi.
Forumda tanıdığım ilk kişi oldu kendisi
Yardımlarından dolayı teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

Konu Sahibi
Bence gerçekten iyi birisi.
Forumda tanıdığım ilk kişi oldu kendisi
Yardımlarından dolayı teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

Eyvallah kardeşim sağolasın, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, sana da bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana

Konu Sahibi

Tabiki çok yardımın dokundu dostum bu forumda devam edersem aktifliğe ilerde seninle tanışmak isterim

Beni 40 gün içinde tanıdın tanıdın tanıyamadın bu konudaki yorumlardan birde garip ve ilginç olaylar bölümündeki konularımdan beni tanıyabilirsin kardeşim 40 gün sonra malesef askere gidiyorum o yüzden yani

Heroata

Üye
Valla ben seni yakin sicak ve 7/24 aktif ve yardimsever biri olarak blyrm

Heroata

Üye
Ne guzelbya bnim calisma saatimde acamyorm okulda XD ama evde calsrken acyrm .d

OPC

Üye

Böyle bilirim