9 yıllık hort yapmış bulunmaktayım.

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
Yeni bir rekor :bud: en son beş yıllık hortlatılmıştı galiba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir rekor :bud: en son beş yıllık hortlatılmıştı galiba :hmmm
daha da fazla olacağını sanmıyorum eğer kilit açılmassa bütün konular kilitlenmiş :D rastgele denk geldim nasıl kilitlenmemiş heralde bu konudan sonra otomatik kilitlenme eklendi :D

Son düzenleme:
Baydırman

Baydırman

Moderator
daha da fazla olacağını sanmıyorum eğer kilit açılmassa bütün konular kilitlenmiş :D rastgele denk geldim nasıl kilitlenmemiş heralde bu konudan sonra otomatik kilitlenme eklendi :D

https://www.maxicep.com/forum/konu/17-agustos-1999-golcuk-depremi.156372/ en uzun hort konusu bu sanırım ama bu konuyu ben gereksiz görmüyorum. o yüzden horttan saymıyacam.
bence de olmaz herhalde. bayağı bir kurcaladın galiba. :ehe

bence de gereksiz değil :oke:

• Beğen

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
7 yıllık var hortum var burada :pro:
ayriyetten 5 yıllık hort oyun sohbet bölümünde yapılmış :D
aynen. ben hepsini gereksizlerde sandım. gereksizlerde olsa çılgının biri uğraşıp yapardı şimdiye kadar diye düşündüm ama 7 yılda iyi :pro:

• Beğen

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
aynen. ben hepsini gereksizlerde sandım. gereksizlerde olsa çılgının biri uğraşıp yapardı şimdiye kadar diye düşündüm ama 7 yılda iyi :pro:
Gereksizlerde ve oyun sohbet bölümünde kilit açılmassa eski konuların en uzun hortlar olacak bu konular :D

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Gereksizlerde ve oyun sohbet bölümünde kilit açılmassa eski konuların en uzun hortlar olacak bu konular :D
beş yillik hort yapildiginda da böyle diyorlardi :ehe belki de arada sırada kilitleri açıyorlardır :bilmm

• Beğen

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
  • Beğen