ADALET ! NediR ?

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ADALET ! NediR ?
Adalet, hakkın gözetilmesi ve yerine getirilmesi anlamına gelir. Haklı ile haksızın ayırt edilmesi adaletle sağlanır. Bu anlamda herhangi bir durumun adil (adaletli) olup olmadığından söz edilebilir. Adalet kavramı temelde hukuk kurallarına uygunluğu içerir. Öte yandan, adalet insanların toplum içindeki davranışlarıyla ilgili olduğundan ahlak ve din kurallarıyla da ilişkilidir. (alıntıdır..)

---

Slm forum üyelerimiz, salih arkadaşınız, kardeşiniz size ADALET konusunda ne düşündüğünüzü soruyor..
Bence adalet, bir yerde teşir edilen suç unsurunu ortadan kaldırmayıp, göz ardı edip, kendi hatasını örtbas etmek için o konuya tepki gösterekn kişiye ceza vermenin TAM ZITTIDIR..

Adalet konusunda sancı çekenler için gözden geçirme vaktidir.. En yakın zamanda bu sancıyı atlatmaları ve normal hayata dönmelerini diliyorum şu mubarek ramazan ayında..

Çok sakin konuşuyorum ama bilin ki sakin olmam gerektiği için sakinim, tepki vereceğim kişiler online olmuyor bi türlü , negative ile çok uzun bir konuşma yapacağım.. Ya orucun başa vurması yada cehalet, artık bilemiyorum neden her olayda esas suçlu aranmaksızın ben uyarılıyorum.

Sevgiler, saygılar.. :op:
 
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM


Anıl Umut

Emekli Yönetici
yorumum sıkıcı ve uzun olabilir sıkılanlara tavsiyem okumasın hiç
adalet sisteminde suçun temeline bakılr temelinde kim varsa onun sorgulanması gerekir ve bunda en üstten en alta sırayla gidilir ama görüyoruz ki salih kardeşimin HAKSIZ yere aldığı bir uyarı var ve salih bu uyarıyı hiç haketmedi sitede niceler var neler dediler uyarı muyarı yok.
nitekim salihin yazmış olduğu ve uyarılmasına neden olan konuda ki diğer şahıs da ceza meza yok soruyorum bu mu adaletiniz yöneticiler??
sadece bu konu için deil genel de böyle bi sorun var hatır için yok bilmem ne için admin yaparsanız milleti değerli üyeleri soğutur ve kaybedersiniz unutmayın!!
binlerce forum arasından sizi seçtik günümüzün çoğu burda geçiyor heralde salih gibi değerli üyeleri kaybetmek istemezsiniz
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ben gitmem, mesele kaybetmek değil.. Ama artık ya bazı isteklerim var yerine gelmeli, yada bazı kötü alışkanlıklardan vazgeçilmeli..

Ben tecrübe kazandım diyorum , aynı hatayı iki kez yapmıyorum, fakat son aldığım iki uyarı haksız yereydi, yönetim kabul etmesine rağmen hala aynı muamele devam ediyor.. lütfen insan yerine koyup önce konuşun, zaten yönetime de moderatörlük talebinde bulundum, böylece düşüncelerimi dinler ve daha faydalı işler yapabilriz, ama önce ANLAYIN ve DİNLEYİN.. Yargısız infaz yapmayın, msnde yöneticilerin yarısı var, neden biri bile gelip salih niye böyle dedin, neden ? demiyor, herkez ayrı telden çalıyor.. Allah mubarek ramazan günü sonumuzu hayretsin..
 

omayra

Üye
Forum içinde ceza isstemi bu şekilde konuşulmuyor. Bir sorununuz var ise yönetimle irtibata geçmenizi öneririm. Forum kurallarına aykırı olduğu için konu kapatılmıştır :)
 

KAYIP-ADAM

Üye
Teşekkürler ancak mesajı düzenleyerek daha düzenli konu oluşturursanız daha yararlı olacaktır.
 
Son düzenleme:


Üst Alt