Nazy Üye ben sadece ortama uyum sağladım yoksa serkana sorun hep merdivenleri kullanırız hemde yürüyen değil normal merdiven
ben sadece ortama uyum sağladım yoksa serkana sorun hep merdivenleri kullanırız hemde yürüyen değil normal merdiven
Salihyet Üye Konu Sahibi Nazy' Alıntı: ben sadece ortama uyum sağladım yoksa serkana sorun hep merdivenleri kullanırız hemde yürüyen değil normal merdiven Genişletmek için tıkla ... keşke yürüyen merdiveni tersten kullansaydık , bakalım ne kadar uyumlusun ali abi
Nazy' Alıntı: ben sadece ortama uyum sağladım yoksa serkana sorun hep merdivenleri kullanırız hemde yürüyen değil normal merdiven Genişletmek için tıkla ... keşke yürüyen merdiveni tersten kullansaydık , bakalım ne kadar uyumlusun ali abi
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Salihyet' Alıntı: keşke yürüyen merdiveni tersten kullansaydık , bakalım ne kadar uyumlusun ali abi Genişletmek için tıkla ...
Salihyet' Alıntı: keşke yürüyen merdiveni tersten kullansaydık , bakalım ne kadar uyumlusun ali abi Genişletmek için tıkla ...
Pure Life Üye Salihyet' Alıntı: keşke yürüyen merdiveni tersten kullansaydık , bakalım ne kadar uyumlusun ali abi Genişletmek için tıkla ...
Salihyet' Alıntı: keşke yürüyen merdiveni tersten kullansaydık , bakalım ne kadar uyumlusun ali abi Genişletmek için tıkla ...
iremm Üye Buluşmanız çok gzl geçmiş.. Bazı üyeleri tanıyamadım ama isimlerini yazar mısınız fotoların altına..
xkadir61 Üye GRafix' Alıntı: bowling video ları vardı Genişletmek için tıkla ... videolar bende, fakat boyutları 350mb. rapide upload eder linki gönderirim sana.beğendiklerini koyarsın artık.
GRafix' Alıntı: bowling video ları vardı Genişletmek için tıkla ... videolar bende, fakat boyutları 350mb. rapide upload eder linki gönderirim sana.beğendiklerini koyarsın artık.
Mustafa Furkan Üye Buluşma Çok Güzel Olmuş.. Nasip Olursa İstanbul'a Tekrar Gelirsem Bir Buluşma Daha Yapar Mıyız ? Değerli Arkadaşlarımı Yakından Görmek, Tanımak İsterim.. --------------- Ekleme --------------- Bu Arada Ata'yı Göremedim Ben.. O Kaçırmazdı Böyle Güzel Bir Buluşmayı..
Buluşma Çok Güzel Olmuş.. Nasip Olursa İstanbul'a Tekrar Gelirsem Bir Buluşma Daha Yapar Mıyız ? Değerli Arkadaşlarımı Yakından Görmek, Tanımak İsterim.. --------------- Ekleme --------------- Bu Arada Ata'yı Göremedim Ben.. O Kaçırmazdı Böyle Güzel Bir Buluşmayı..
BaşıBozuk Üye Resimler Süper, Aranızda Olmak İsterdim ama; Kısmet.Ayrıca Bi Kaç Kişi Forum da Belli Kişiler ama; Başı Kapalı Olan Bayanın Kim Olduğunu Merak Ettim
Resimler Süper, Aranızda Olmak İsterdim ama; Kısmet.Ayrıca Bi Kaç Kişi Forum da Belli Kişiler ama; Başı Kapalı Olan Bayanın Kim Olduğunu Merak Ettim
Esra Yetiş Üye BaşıBozuk' Alıntı: Resimler Süper, Aranızda Olmak İsterdim ama; Kısmet.Ayrıca Bi Kaç Kişi Forum da Belli Kişiler ama; Başı Kapalı Olan Bayanın Kim Olduğunu Merak Ettim Genişletmek için tıkla ... Beni mi soruyosunuz acaba?
BaşıBozuk' Alıntı: Resimler Süper, Aranızda Olmak İsterdim ama; Kısmet.Ayrıca Bi Kaç Kişi Forum da Belli Kişiler ama; Başı Kapalı Olan Bayanın Kim Olduğunu Merak Ettim Genişletmek için tıkla ... Beni mi soruyosunuz acaba?
DiaBLoS Admin Bence kesin seni soruyor Esra Yetiş Hanım...Çünkü burcunun resimleri kaldırıldı diye biliyorum. Geriye de sen kalıyorsun o zaman.. Senide görmüş olduk bakalım..
Bence kesin seni soruyor Esra Yetiş Hanım...Çünkü burcunun resimleri kaldırıldı diye biliyorum. Geriye de sen kalıyorsun o zaman.. Senide görmüş olduk bakalım..
Esra Yetiş Üye DiaBLoS™;1259787' Alıntı: Bence kesin seni soruyor Esra Yetiş Hanım...Çünkü burcunun resimleri kaldırıldı diye biliyorum. Geriye de sen kalıyorsun o zaman.. Senide görmüş olduk bakalım.. Genişletmek için tıkla ... Benim sitedeki ilk fotomda pek tanıtıcı oldu Başörtümü düzeltirken ;') Bu arada tanımayanlar için ben Salih'in ablası
DiaBLoS™;1259787' Alıntı: Bence kesin seni soruyor Esra Yetiş Hanım...Çünkü burcunun resimleri kaldırıldı diye biliyorum. Geriye de sen kalıyorsun o zaman.. Senide görmüş olduk bakalım.. Genişletmek için tıkla ... Benim sitedeki ilk fotomda pek tanıtıcı oldu Başörtümü düzeltirken ;') Bu arada tanımayanlar için ben Salih'in ablası
DiaBLoS Admin Tekrar hoşgeldiniz. Valla resimden görünce düşünmüştüm acaba akrabası falan mı çok benziyor diye demek ablasıymışsın Soyaddan da çıkamadım. sAYGILAR
Tekrar hoşgeldiniz. Valla resimden görünce düşünmüştüm acaba akrabası falan mı çok benziyor diye demek ablasıymışsın Soyaddan da çıkamadım. sAYGILAR