9.maxicep avatar yarışması sonuçlar açıklandı.[kazanan salihyet]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
9.maxicep avatar yarışması sonuçlar açıklandı.[kazanan salihyet]
kazanan Salihyet arkadaşımıza yönetim tarafından 10 kontör hediye edilecektir.

diğer katılan tüm yarışmacılarımıza sevgilerimizi saygılarımızı sunuyoruz.
root adminimiz negative
ve adminimiz chavrash'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

iyi forumlar.

• katılımlar
1.katılımcı:fatihsagohiphop™

__________________________________________________ ____________________________________________

2.katılımcı:DeadSiLeNCe

__________________________________________________ ____________________________________________

3.katılımcı:NOKİADANŞAŞMA

__________________________________________________ _____________________________________________

4.katılımcı:_KadirşinaS

5.katılımcı:xkadir61

6.katılımcı:Nazy

7.katılımcı:ruh hastası

__________________________________________________ ____________________________________________​

8.katılımcı:Hellboy®

9.katılımcı:Salihyet

10.katılımcı:ALpeRenBuGRa

11.katılımcı:gslikahraman

12.katılımcı:by_bilinmez

13.katılımcı:namram

__________________________________________________ ____________________________________________​

14.katılımcı:schumici

15.katılımcı:isinbayeva

16.katılımcı:muvee

17.katılımcı:soneday

18.katılımcı:özkan2001

19.katılımcı:XMEN_43

20.katılımcı:canted

21.katılımcı:C01aY

22.katılımcı:caldere

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bi de kazananı mı var bu sözde yarışmanın:P:
sözüm sana diil salih:oke:seni tebrik ederim

jöly

Üye
tebrikler Salih...:alkis

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İptal olmamışmıydı bu yarışma ?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
DEMEKKİ OLMAMIŞ :pro:

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
bende iptal oldu diye biliyorum uzun bi süre online olamadım yoksa kaçırmazdım bilrsiniz ya :( :( neeyse 10. yarışmaya inş :D

xkadir61

xkadir61

Üye
salıh 10 kontörü kaptın. senin karizmanı gösteren avatara maxicep'ten tam not:spr

Pure Life

Pure Life

Üye
salıhın kazanmasına sevındım oyumuda ona vermıştım ama anlamadıgım sey yarışma konusu kitlendı nasıl olduda sonuçlandı

XMEN_43

XMEN_43

Üye
TEBRİKLER:):yuru

--------------- Ekleme ---------------

tbrklr:)

KAFKAS KARTALI

Üye
Tebrikler

Salihyet

Salihyet

Üye
bi de kazananı mı var bu sözde yarışmanın:P:
sözüm sana diil salih:oke:seni tebrik ederim
Teşekkür ederim anıl :)

tebrikler Salih...:alkis
Teşekkür ederiim :)

salıh 10 kontörü kaptın. senin karizmanı gösteren avatara maxicep'ten tam not:spr
maxi ailesi ve senin notuna layık olabildiysek ne mutlu :) paniğe gerek yok 100 kontör yükletmiştim ztn.. maxiden ilk kontörüm olacak bu, hiç harcamama gibi bi şansım olsa keşke :)

Dj Airmax™;1041864' Alıntı:
salıhın kazanmasına sevındım oyumuda ona vermıştım ama anlamadıgım sey yarışma konusu kitlendı nasıl olduda sonuçlandı
:) Kilitlenmesi üzücü fakat sonuç değişmezdi kanımca, ayrıca yeterince reklam yapılmadı, yada yaz ve kış arası sitede pek aktiflik görülmüor..

TEBRİKLER:):yuru

--------------- Ekleme ---------------

tbrklr:)
Teşekkürler :)

Teşekkürrler :)

cool_eagle

Üye
tebrikler :) haberim olsa bende katılırdım :P

Salihyet

Salihyet

Üye
bi daha ki yarışmaya inş. :)

acinar66

acinar66

Üye
yanlış anlamayın ama bence bi vesikalık fotoğraf olmamalıydı birinci.tebrikler salih arkadaşm

Pure Life

Pure Life

Üye
bundan sonra yarışma kurallırını sana sorarız o zaman arkadaşım

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
salih yakışıklı çocuksun ama avatar deyince aklıma benim ilk resim geliyor yani daha farklı resimler kazanmalıydı...vesikalık bir foto değil.

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşlar yarışma kurallarını sizmı belirliyorsunuz daha farklı resım kazanmalıydı nedemek yaaa üyeler ona oy ver o kazandı

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
evet biz belirliyoruz...fikir söylemekte mi yasak.uyaracak sen mi kaldın.hiç hoş hareketler değil bunlar :@

Salihyet

Salihyet

Üye
salih yakışıklı çocuksun ama avatar deyince aklıma benim ilk resim geliyor yani daha farklı resimler kazanmalıydı...vesikalık bir foto değil.
Vesikalık fotonun ne olduğundan bi habersiniz ya.. inanmıyorum..

yanlış anlamayın ama bence bi vesikalık fotoğraf olmamalıydı birinci.tebrikler salih arkadaşm
teşekkür ederim.. Vesikalık fotonun ne olduğunu hemen bi örnekle göstereyim.;

misal.. eğer bi iddianız varsa ortaya atacak doğru düzgün bi teziniz yok, yarışmayı oylama ile kazandım ki zaten yarışmaya düşülmedik gölge kalmadı.. saygılarımı sunuyorum..

Pure Life

Pure Life

Üye
boş kıskançlıklarla bır yere varılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt