0343434
Üye
Araştırdım da pek elle tutulur bir şey yok
Ben 9.2.1 deyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Bu forum içinde bende detayli göremedim. Hem kolay anlaşılır hem de detayli bir şekilde aşamalar anlatılmış ve jb ihtiyacı var yapabilmek icin.
O zaman jb çıkana kadar bekleyin sonra oradaki rehberde açıkça anlatılmış. Yine bir problem olursa bana her zaman sorabilirsiniz.Ben 9.2.1 deyim
Teşekkür ederim kardeşim saolO zaman jb çıkana kadar bekleyin sonra oradaki rehberde açıkça anlatılmış. Yine bir problem olursa bana her zaman sorabilirsiniz.
Bu aksam 9?Çoğu yerde yarın icin diyorlar bende öyle bekliyorum ama az bir kesim de haftaya pazartesi icin konuşuyor. Bakalım yarın saat 9. Da göreceğiz.
Pazartesi 9 kast ettiğim. Etkinlik ile aynı gün.Bu aksam 9?
Sen yarın dedin ya ondan şey ettimPazartesi 9 kast ettiğim. Etkinlik ile aynı gün.
bazen kafa karışıklığı olabiliyor böyle çünkü o sırada birkaç farklı konu siteye bakarken anlayacağınızSen yarın dedin ya ondan şey ettim
Sorun değil kardeşim bu kadar muhabbet ettik ismini de ogreneyim baribazen kafa karışıklığı olabiliyor böyle çünkü o sırada birkaç farklı konu siteye bakarken anlayacağınız
Güzel oldu hem konu canlı kalıyor böyle. Başka kimse olmayınca in cin top oynuyor buralarda. İsmim burak bu arada. Bende senin ismini öğrenirsem güzel olur.Sorun değil kardeşim bu kadar muhabbet ettik ismini de ogreneyim bari
Aynen kardeşimGüzel oldu hem konu canlı kalıyor böyle. Başka kimse olmayınca in cin top oynuyor buralarda. İsmim burak bu arada. Bende senin ismini öğrenirsem güzel olur.
Yas 18. Biraz küçük kalıyorum forumda ama elimden geldiğince yardım ederken olsun dikkat etmeye çalışıyorum. Sizin yas kaç?Aynen kardeşimmuhammet bende memnun oldum yas kac?
18Yas 18. Biraz küçük kalıyorum forumda ama elimden geldiğince yardım ederken olsun dikkat etmeye çalışıyorum. Sizin yas kaç?
Bende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla hem yardımcı olmaya çalışıyor hem de sizin gibi tecrübeli üyelerden bir seyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kişiye bile faydam oluyorsa zaten doğru bir is yapmışım demek oluyor.18önemli olan yas degil emek ben forumda 2012 den beri varim sen düşün
Estagfirullah kardesim o nasil söz herkesin herkesten öğreneceği şeyler var mesela iphone da benden kat kat bilgilisinBende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla hem yardımcı olmaya çalışıyor hem de sizin gibi tecrübeli üyelerden bir seyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kişiye bile faydam oluyorsa zaten doğru bir is yapmışım demek oluyor.
2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi be18önemli olan yas degil emek ben forumda 2012 den beri varim sen düşün
Ben c6-01 kullanırken hatırlıyorum o forumdaki insanlar yardım edebilmek icin ne kadar uğraştıklarını. Bir keresinde sırf bir sorunu daha hızlı çözebilmek için teamviewer üzerinden bağlantı kurup öyle halletmiştik. Cok örnek alınacak insan vardı oralarda.2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi besymbian filan kalmadıda bizde böyle millete yardımcı oluyoruz dediğin gibi
Yukarida arkadasın dediği gibi symbian forumlarında her üye ayrı bir bilgiliydi. Forum ds cok aktifti. Buralar iyice çoraklaştı bu zamanlarda.Estagfirullah kardesim o nasil söz herkesin herkesten öğreneceği şeyler var mesela iphone da benden kat kat bilgilisin
5800 a firmwarelar atardik2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi besymbian filan kalmadıda bizde böyle millete yardımcı oluyoruz dediğin gibi
Biz kendimize bakalim beyler herkes kendinden baslarsa sıkıntı kalmazBen c6-01 kullanırken hatırlıyorum o forumdaki insanlar yardım edebilmek icin ne kadar uğraştıklarını. Bir keresinde sırf bir sorunu daha hızlı çözebilmek için teamviewer üzerinden bağlantı kurup öyle halletmiştik. Cok örnek alınacak insan vardı oralarda.
Yukarida arkadasın dediği gibi symbian forumlarında her üye ayrı bir bilgiliydi. Forum ds cok aktifti. Buralar iyice çoraklaştı bu zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?