Haber 9.3 halka açık beta yayınlandı

0343434

Üye
Araştırdım da pek elle tutulur bir şey yok

Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Bu forum içinde bende detayli göremedim. Hem kolay anlaşılır hem de detayli bir şekilde aşamalar anlatılmış ve jb ihtiyacı var yapabilmek icin.

Tepkiler: muhammettvurucu
Ben 9.2.1 deyim

0343434

Üye
Çoğu yerde yarın icin diyorlar bende öyle bekliyorum ama az bir kesim de haftaya pazartesi icin konuşuyor. Bakalım yarın saat 9. Da göreceğiz.

0343434

Üye
Sorun değil kardeşim bu kadar muhabbet ettik ismini de ogreneyim bari
Güzel oldu hem konu canlı kalıyor böyle. Başka kimse olmayınca in cin top oynuyor buralarda. İsmim burak bu arada. Bende senin ismini öğrenirsem güzel olur.

0343434

Üye
18 önemli olan yas degil emek ben forumda 2012 den beri varim sen düşün
Bende elimden geldiğince bildiğim kadarıyla hem yardımcı olmaya çalışıyor hem de sizin gibi tecrübeli üyelerden bir seyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir kişiye bile faydam oluyorsa zaten doğru bir is yapmışım demek oluyor.

Estagfirullah kardesim o nasil söz herkesin herkesten öğreneceği şeyler var mesela iphone da benden kat kat bilgilisin

romedon

Üye
18 önemli olan yas degil emek ben forumda 2012 den beri varim sen düşün
2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi be symbian filan kalmadıda bizde böyle millete yardımcı oluyoruz dediğin gibi

0343434

Üye
2009 dan beri burdayım ulan symbiana oyun yklemek için girmiştim ne günlerdi be symbian filan kalmadıda bizde böyle millete yardımcı oluyoruz dediğin gibi
Ben c6-01 kullanırken hatırlıyorum o forumdaki insanlar yardım edebilmek icin ne kadar uğraştıklarını. Bir keresinde sırf bir sorunu daha hızlı çözebilmek için teamviewer üzerinden bağlantı kurup öyle halletmiştik. Cok örnek alınacak insan vardı oralarda.
Estagfirullah kardesim o nasil söz herkesin herkesten öğreneceği şeyler var mesela iphone da benden kat kat bilgilisin
Yukarida arkadasın dediği gibi symbian forumlarında her üye ayrı bir bilgiliydi. Forum ds cok aktifti. Buralar iyice çoraklaştı bu zamanlarda.

5800 a firmwarelar atardik
Biz kendimize bakalim beyler herkes kendinden baslarsa sıkıntı kalmaz bende bir kere teamwier kullanmistim. Ne günlerdi be

0343434

Üye
Hadi bakalım yarım saat sonra büyük bombalar patlayacak. Bekliyoruz dört gözle. İnsallah jb de çıktı mı cok güzel olacak.