8500 orjinal rom'a dönme [ basit,sorunsuz,detaylı anlatım ]

Sponsorlu Bağlantılar

anilimaca

Üye
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Gayet sorunsuz bir şekilde yükledim. Aynen anlatıldığı gibi yaptım. Fakat bir takım sorunlar halen devam etmekte. Bu normal midir?

- Telefondaki twitter uygulamasına 3g ile (telefon ile) giriş yapamıyorum. Sıkıntı oluyor.
- Telefondan web tarayıcı ve diğer uygulamalar verimli çalışmıyor. Veri aktarım (3g sembolü) sembolü çok geç tepki veriyor.
- Push mail özelliği veya mail özelliği çalışmıyor. (Kurulumları doğru yaptığımdan eminim. Bir önceki versiyonda push çalışıyordu)
- Şebeke seçimini otomatik kullanıyorum. Edge modunda telefonun saati tam 1 saat geride oluyor.
Bu sorunlar diğer arkadaşlarda da var mı merak ediyorum. Paylaşabilirsek sevinirim. Tekrar teşekkürler...

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Bizlerde böyle sorunlar yok kardeşim. Tekrar yükle versiyonu istersen

anilimaca

Üye
Vallahi dostum, bu ikinci kez yüklemem ama değişen bişiy yok. SIM kartı ve hafıza kartını çıkarmamıştım. Ondan olabilir mi bu sıkıntı acaba?

anilimaca

Üye
Yok arkadaş sinirden kıracam telefonu. Bada 1.2 ye geçtim geçeli aynı sorunlar devam ediyor. Denilenin aynısını yaptım yine aynı yukarıdaki sorunlar devam. Saat kah yarım saat geri, kah 1 saat geri kafasına göre takılıyor. Sahura kalkamıyorum arkadaş. Saat 03:15 e kuruyorum. Kimi zaman evde 3g den edge moduna geçiyor saat direkt 02:15 oluyor. Sonra alarm çalıyor ama saat o esnada 04:15 olmuş oluyor. Kafayı yiyecem arkadaş. Yok mu bunun bi çözümü.

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Aynı şekilde başka fll olan bi versiyon yüklemeyi dene

koktey

Üye
arkadasım dedigin gibi yaptım telofonu açıyorum biraz kasıyo sonra sürekli resetleniyor ne napmalıyım

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bi bilgim yok. Kendime 2. kez uyguladım bu yöntemi sıkıntı olmadı hiç..

cengiz7788

Üye
1.2'ye dönüş yaptım ama neden sürekli restart yapıyor bilen varmı
Merhaba arkadaşlar,

Forumda bu aralar 2.0 Beta'ya geçen arkadaşlar çok. Ve 2.0 yükleme sonrası ilk zamanlar çok güzel gelsede sonralarda versiyonun sorunlu ve buglarla dolu oldugunu anlıyoruz. Ve orjinal roma dönmek istiyoruz..

Olay çok basit :)
1 kez kendi telefonuma 1 kez arkadasımın telefonuna bu yöntemi uyguladım..
Fullwar ve Muhbar arkadaslar sayesinde işlemi tamamladım tesekkurler :good:

Gelelim Olaya..
İlk önce şunu söylemeliyim. Arkadaslar bi sıkıntı olucagını sanmıyorum ama yınede uyarıyım.
SORUMLULUK TAMAMEN SİZLERE AİT...

Bilgisayarınızda KİES kurulu olmalı ve bu işlemi bir laptop ile yaparsanız yararınıza olur.
Samfirmware'den Türkiye versiyonu olan JVJKC1'i ve Multiloader'ı indiriyoruz..

Rar Password: samfirmware.com

Dosyaları Resimdeki gibi Multiloadera tanıtıyoruz.
Rsrc2 den 2 adet var. LOW olan multiloadera tanıtılacak ..
LSI ve FLL Download İşaretli olacak !!!

Dosyaları multiloadera tanıttıktan sonra Sım ve hafıza kartlarını telefondan çıkartıyoruz.
Ses Kısma + NO tuşu + Tuş kilidi ( Telefon Kapalı iken ) Tuşlarına basarak telefonu Download Mode alıyoruz.

Telefonu USB kablo ile bilgisarayara bağlıyoruz.
Bilgisayarın telefonun driverlarını tanıması için bi süre bekliyoruz.
Download butonu aktif olduğunda hemen basmayın
İlk önce bi kaç kez Port Search'e tıklayın ve Download Butonunun aktif olmasını bekleyin..
Ve Download butonuna tıklayın..

Yaklaşık 15-20 dk sonra işlem tamamlanmış olacak.
Cihaz açıldığında son olarak Product Kod değiştirelecek ..

Bu işlem için ise :

*#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradan Pre-configuration u secin ve şifre olarak *#27236*# girin karsınıza cıkan yerden TUR secin. Telefon Resetlenecek..

Artık Orjinal 1.2 kullanmaktasınız..

İyi Günlerde Kullanın :)

fabien

Üye

dosya telif hakları yüzünden kaldırılmış yenisi varmı ? teşekkürler

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
ust konularda konu mevcuttur arkadaslar

TozteL

Üye
arkadaşlar dosya silinmiş...