Öneri 820'den 928'e

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
820'den 928'e
Arkadaşlar selam;
kısmetse hafta sonu 820'mi satıp 928 alıcam ve üzerine az bir miktar vericem ama ne dersiniz 928 920'nin biraz hafifletilmişi ve xzenon flaşlısı die biliyorum.32 gb versiyonu başkada versiyonu yok die biliyorum.
925den hafiflik dışında artısı ve eksisi var mı?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar selam;
kısmetse hafta sonu 820'mi satıp 928 alıcam ve üzerine az bir miktar vericem ama ne dersiniz 928 920'nin biraz hafifletilmişi ve xzenon flaşlısı die biliyorum.32 gb versiyonu başkada versiyonu yok die biliyorum.
925den hafiflik dışında artısı ve eksisi var mı?
Operatör cihazı olduğu için geç güncelleme alırsın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 928'de FM Radyo da yoktu sanırım :hmmm

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Radyoda yok evet :( oha ya hayaller suya düştü.Güncelleme geçmi gelir bu cihaza

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Lumia 928'i nereden alıcaksın ki. Hayır öyle bir imkanın varsa Icon al bence 549$'a da duşmuş hazır:ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, ON9 ve bulutsuzgece
PureFood

PureFood

Üye
Evet daha geçenlerde haberini görmüştüm Black aldı diye sanırım WPCentral'dı, baya geç vermişler, ayrıca 928 alacak bir özel durum yok bence, uğraşmazdım yerinde olsam. Ali Kemal abiye katılıyorum.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Lumia Icon alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Diyelimki aldım bir operatör zorunluluğu var mı? Her operatör kullanabilir mi?

Emre

Üye
Nokia X Bekle WP8'de Güzel Sistem Nokia X Seri olacak :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Lumia Icon alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Diyelimki aldım bir operatör zorunluluğu var mı? Her operatör kullanabilir mi?
simkilidi sorunu mutlaka olacaktır. Ama Verizon 3 ay sonra simkilidi kodunu ücretsiz olarak veriyor. Olmadı internetten ücretli olarak satın alırsın.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 928'i nereden alıcaksın ki. Hayır öyle bir imkanın varsa Icon al bence 549$'a da duşmuş hazır:ehe

abi bir arkadaş netten satıyor getirmiş yurd dışından kayıtlı cihaz vede 790 Tl dedi ama bugün 925 1 yıl garantisi devam eden bir cihaz daha buldum 850 Tl kararsız kaldım ...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Kararsız kalma Lumia925 candır. Güncellemeleri de ilk alandır:ehe

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
820'yi satma napıcan satıp. alacağın telefon çok farklı olmayacak. güzelim 820 satılır mı. telefonu çok hırpalamadıysan 2 sene daha kullanırsın 820'yi. sanki 925 alınca sınırsız ses kaydı mı yapabileceksin? ya da sd karta uygulama mı kurabileceksin? farklı bir arayüz mü kullanacaksın? yine ses ayarları bitişik olacak, yine dosya yöneticin olmayacak, yine flash desteklemeyecek, yine bildirimleri geç alacaksın. sadece biraz daha ince bir telefon almış olacaksın hepsi o.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
:alkisok abi 925 candır ilk güncellemeyi alandır
820'yi satma napıcan satıp. alacağın telefon çok farklı olmayacak. güzelim 820 satılır mı. telefonu çok hırpalamadıysan 2 sene daha kullanırsın 820'yi. sanki 925 alınca sınırsız ses kaydı mı yapabileceksin? ya da sd karta uygulama mı kurabileceksin? farklı bir arayüz mü kullanacaksın? yine ses ayarları bitişik olacak, yine dosya yöneticin olmayacak, yine flash desteklemeyecek, yine bildirimleri geç alacaksın. sadece biraz daha ince bir telefon almış olacaksın hepsi o.

cihaz hem hafif hem kamerası daha iyi ve 4.5 inç yeter artık cihaz vs almıyacağım tablet aldım birde yeter bana uzun bir süre

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
:alkisok abi 925 candır ilk güncellemeyi alandır

cihaz hem hafif hem kamerası daha iyi ve 4.5 inç yeter artık cihaz vs almıyacağım tablet aldım birde yeter bana uzun bir süre

tableti ne aldın hangi marka model?

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Lg G pad 8.3 aldım

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
biri android biri wp olmuş. ikisi de aynı olsa daha iyi olmazmıydı? gerçi farkeder mi bilmiyorum

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
android tablet aldım çünkü digiturkplayden maçları Lcdye en basit androidden aktarıyorum aynı zamanda 8 " lik bir tablet oldukça iyi

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
hımm anladım. güle güle kullan.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
eywallah inşallah 925i kazasız belasız alayımda başka birşey istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt