Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
808'in kamerayı merak eden arkadaslarım içeriye bi bakın =)...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1
Üye
Konu Sahibi
808'in kamerayı merak eden arkadaslarım içeriye bi bakın =)...
Youtube de gezınırken buldum.harbıden kamerası bı baska bu cıhazın buyrun seyredelım .. <strong><u><span style="color:#ff0000;">[video=youtube_share;a5nceuvbHyM]http://youtu.be/a5nceuvbHyM[/video]
nokianın zaten kameraya harcadıgı para ve emek diger hicbir firmada yok. bunu zaten n8 le gördük. 808 de harikulede bir telefon. prof makine gibi çekim yapıyor aynı zamanda tarayıcısı mükemmel. bu telefon lumia aldırtmaz bence
adanalı1
Üye
Konu Sahibi
Tüm ülkelere gelır . en son bıze gelır heralde .
Türe
Üye
Keske hersey kamerayla bitseydi
Esendağlı
Üye
Nokia çıldırmış olmalı
Batuhan Apatay
Üye
Belle olmasa var ya bu telefonu almak için para biriktirmeye başlardım ama belle olunca insan düşünüyor.
Haklılık payın var ama Belle şu son sızıntı sürüm(Taylor V7)ile inan baya bir stabilleşti.N8 bu sızıntı cfw ile bu donanımla böyleyse daha yeni ve daha iyi donanıma sahip cihazları merak ediyorum doğrusu
Bende 2 arada bir derede kaldım . bı yandan uygulama bollugundan dolayı seytan androıd dıyor. bi yandanda kamerasından dolayı 808 cok kararsızım .
SilentOne
Üye
insan androidi düşünmeden de edemiyorda kamera bitiyor işi bi gelsin ülkeye fiyatı da belirlensin hela
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
zerre güzel bulmuyorum şu androidi ya telefonda o kadar oyun oynamaya vaktim yok vaktim oldukça burda takılıyorum neti güzel olsun yeter o yüzden ilk tercihim her zaman lumia
mirzasinan
Üye
Bunun yanında heralde kamerayı kullanma klavuzu veririler
adanalı1
Üye
Konu Sahibi
fiyat 1500 den asagı olmayacagı kesın ...
valla usta fotograf cekmeyı cok severım . net ve sağlam olmasına cok onem verırım.hd video cekımı yapıyorum,yanı alacagım cıhazın hafızası ya 32 yada 64 gb olacak . androıd mı alayım.nokıamı sastım kaldım .
SilentOne
Üye
zaten nokianın amacıda bu milletin kararından caydırma
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
androidi napıcan hocam hangi android cihazıın kamerası n8 i geçmişki 808 ile kapışsın?