Hay Allah razı olsun kral tüm interneti nekadar Nokia 808 yazısı varsa hepsine tıkladım bulamamistim şimdi indiriyor İnşallah cihazı kurtaricazNokia 808 eno dosyası dahil full orjinal yazılımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç boşuna para verme bende bir ara niyetlendim saçma sapan fiyatlar görünce vaz geçtim. Nokia nın yaptığı en büyük hatadır bu donanıma Symbian yüklemek.Heveslendim bir tane alayım dedim ama düşününce gerek olmadığını düşünüyorum
Pureview'i o zamanlar Symbian için geliştirmişlerdi hocam. Neyde kullanacaklardı ki? Android kullansaydı gene Arm11, 360x640'lık cihaz için çok bir şey değişir miydi hocam?Hiç boşuna para verme bende bir ara niyetlendim saçma sapan fiyatlar görünce vaz geçtim. Nokia nın yaptığı en büyük hatadır bu donanıma Symbian yüklemek.
Ben diyorum ki ona göre yapacaklardı telefonu. Tamam telefonu tasarladın ona göre Android yapabilirlerdi.Pureview'i o zamanlar Symbian için geliştirmişlerdi hocam. Neyde kullanacaklardı ki? Android kullansaydı gene Arm11, 360x640'lık cihaz için çok bir şey değişir miydi hocam?
Symbian ile çalışmasını kötü görmüyorum doğrusu. Ayrıca o vakit Windows'a yönelmişlerdi. pratik olarak imkansızdı.Ben diyorum ki ona göre yapacaklardı telefonu. Tamam telefonu tasarladın ona göre Android yapabilirlerdi.
Adamlar önceki çıkardıkları Symbian 3 telefonlarla zaten batmislar hiç mi kafaları çalışmıyordu son telefonlarını yaparken özel olarak yaparak Android sistemi ile cikartabilecekken bu kadar güçlü donanıma bu kadar kötü sistem yazılımı kurarak kendi ayaklarına sıktılarSymbian ile çalışmasını kötü görmüyorum doğrusu. Ayrıca o vakit Windows'a yönelmişlerdi. pratik olarak imkansızdı.
2011 de Windows u seçtiler hocam yani 808 için tren çoktan kalkmıştı. :-)Adamlar önceki çıkardıkları Symbian 3 telefonlarla zaten batmislar hiç mi kafaları çalışmıyordu son telefonlarını yaparken özel olarak yaparak Android sistemi ile cikartabilecekken bu kadar güçlü donanıma bu kadar kötü sistem yazılımı kurarak kendi ayaklarına sıktılar
Neyse geçmiş gitmiş 15 sene geçmiş.2011 de Windows u seçtiler hocam yani 808 için tren çoktan kalkmıştı. :-)
Ek:
2010-2011 Yılı için Nokia, Elop dışındakiler Symbian'dan sonrası için Meego/Meltemiyi düşünüyolardı hocam.
Linux tabanlı işletim sistemi için uygulama geliştirmek çok kolaydı. Android gibiydi. Microsoft ile anlaşınca çöp oldu.2011 de Windows u seçtiler hocam yani 808 için tren çoktan kalkmıştı. :-)
Ek:
2010-2011 Yılı için Nokia, Elop dışındakiler Symbian'dan sonrası için Meego/Meltemiyi düşünüyolardı hocam.
İlla Android olmasına gerek yok hocam. Herkesin tercihi farklıdır. bence böyle olması daha iyi idi. Bu son nesil Symbian cihazları öncülerinden çok daha rafine idi.Neyse geçmiş gitmiş 15 sene geçmiş.
Nokia'yı baya erken birakmissiniz hocamLinux tabanlı işletim sistemi için uygulama geliştirmek çok kolaydı. Android gibiydi. Microsoft ile anlaşınca çöp oldu.
Nokiayı 6630da bıraktım
Nokia ile 5110 ile tanıştım babam sayesinde. Ondan sonra nerden baksan 20 sene Nokia telefon vardı bizde. En son 10 sene önce N8 kullandım o da son telefonumdu. Meraktan almıştım.İlla Android olmasına gerek yok hocam. Herkesin tercihi farklıdır. bence böyle olması daha iyi idi. Bu son nesil Symbian cihazları öncülerinden çok daha rafine idi.
Mesaj birleştirildi:
Nokia'yı baya erken birakmissiniz hocam
Amin cümlemizden kurtaramazsan da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Hay Allah razı olsun kral ya y
Hay Allah razı olsun kral tüm interneti nekadar Nokia 808 yazısı varsa hepsine tıkladım bulamamistim şimdi indiriyor İnşallah cihazı kurtaricaz
Evet öyle o adamların haline gülüyorum. Başka firmalar daha fazla ne varsa yüklenirken bunlar ne düşüyorlardı acaba.Adamlar önceki çıkardıkları Symbian 3 telefonlarla zaten batmislar hiç mi kafaları çalışmıyordu son telefonlarını yaparken özel olarak yaparak Android sistemi ile cikartabilecekken bu kadar güçlü donanıma bu kadar kötü sistem yazılımı kurarak kendi ayaklarına sıktılar
Dahili Nd filtrenin gerçek tonu gibisi yok. A6000 kameramda Sigma f1.4 30mm lens var . Kaliteli Nd filtreler çok pahalı olduğu için daha almadım.Kamera konusunda en beğendiğim telefonları yazayım.
7650, 3650 ve 6600 lo-fi ve fotoğrafçılıkta mükemmeldir
6630 2006 ile 2009 yıllarında bayağı fotoğraf hatırası bıraktı. (Koleksiyonumda duruyor)
Androidde ise Samsung Galaxy K Zoom, Samsung Galaxy a51 ve Samsung Galaxy S25 çok iyilerimdir.
iPhone ise beğendiğini al farketmez
Hiçbir zaman megapiksel ile bakmıyorum. 12 megapikselden yukarısı fuzuli