808 Pureview Kullanıcı Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
@cyborg78 aramıza hoşgeldin

• Beğen
Tepkiler: cyborg78

cyborg78

cyborg78

Üye
hoş buldum :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 808 eno dosyası dahil full orjinal yazılım

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: egnhffl, SymPsion, PALA. ve 1 kişi daha

egnhffl

Üye
Hay Allah razı olsun kral ya y
Nokia 808 eno dosyası dahil full orjinal yazılım
Hay Allah razı olsun kral tüm interneti nekadar Nokia 808 yazısı varsa hepsine tıkladım bulamamistim şimdi indiriyor İnşallah cihazı kurtaricaz

• Beğen
Tepkiler: Notxr
ertin

ertin

Üye
Heveslendim bir tane alayım dedim ama düşününce gerek olmadığını düşünüyorum

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Heveslendim bir tane alayım dedim ama düşününce gerek olmadığını düşünüyorum
Hiç boşuna para verme bende bir ara niyetlendim saçma sapan fiyatlar görünce vaz geçtim. Nokia nın yaptığı en büyük hatadır bu donanıma Symbian yüklemek.

• Beğen
Tepkiler: ertin
SymPsion

SymPsion

Üye
Hiç boşuna para verme bende bir ara niyetlendim saçma sapan fiyatlar görünce vaz geçtim. Nokia nın yaptığı en büyük hatadır bu donanıma Symbian yüklemek.
Pureview'i o zamanlar Symbian için geliştirmişlerdi hocam. Neyde kullanacaklardı ki? Android kullansaydı gene Arm11, 360x640'lık cihaz için çok bir şey değişir miydi hocam?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Pureview'i o zamanlar Symbian için geliştirmişlerdi hocam. Neyde kullanacaklardı ki? Android kullansaydı gene Arm11, 360x640'lık cihaz için çok bir şey değişir miydi hocam?
Ben diyorum ki ona göre yapacaklardı telefonu. Tamam telefonu tasarladın ona göre Android yapabilirlerdi.

SymPsion

SymPsion

Üye
Ben diyorum ki ona göre yapacaklardı telefonu. Tamam telefonu tasarladın ona göre Android yapabilirlerdi.
Symbian ile çalışmasını kötü görmüyorum doğrusu. Ayrıca o vakit Windows'a yönelmişlerdi. pratik olarak imkansızdı.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Symbian ile çalışmasını kötü görmüyorum doğrusu. Ayrıca o vakit Windows'a yönelmişlerdi. pratik olarak imkansızdı.
Adamlar önceki çıkardıkları Symbian 3 telefonlarla zaten batmislar hiç mi kafaları çalışmıyordu son telefonlarını yaparken özel olarak yaparak Android sistemi ile cikartabilecekken bu kadar güçlü donanıma bu kadar kötü sistem yazılımı kurarak kendi ayaklarına sıktılar

SymPsion

SymPsion

Üye
Adamlar önceki çıkardıkları Symbian 3 telefonlarla zaten batmislar hiç mi kafaları çalışmıyordu son telefonlarını yaparken özel olarak yaparak Android sistemi ile cikartabilecekken bu kadar güçlü donanıma bu kadar kötü sistem yazılımı kurarak kendi ayaklarına sıktılar
2011 de Windows u seçtiler hocam yani 808 için tren çoktan kalkmıştı. :-)

Üst Alt