808 PureView Kısa deneyimlemem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
808 PureView Kısa deneyimlemem
808'i dün nokia Shop'ta bizzat inceleme imkanı buldum 4 tane gelmişti ama hepsi tükendi Saolsunlarki ürün müdürüne hediye edilen telefonu inceleme fırsatı buldum belki ilerde detaylandırırım herneyse.

Benim size tavsiyem ne diye sorarsanız ilk fırsatta gidip bir 808 almalısınız (denemelisiniz ) Çünkü ben de öyle yapacağım . Hani telefonu ilk elinize alıp dokunduğunuzda dersiniz ya işte bu benim telefonum aynısı bana oldu . Şimdi herkes bi ton laf ediyor yok efendim symbian'a destek gelmeyecek yok efendim ben bunu alana hakaret ederim , yok fiyatı çok pahalı , Beni hiç biri ilgilendirmiyor donanım özellikleri vs. de o telefon elindeyken mutluysan iyi hissediyorsan onla mutlu olabiliyorsan işte iş bitimiştir abi gerisi teferruat ama ben günümüzün gereği olarak bir performansından da bahsedeyim . Öncelikle harika bir şey tam anlamıyla Belle UI'yi yaşatıyor size o arayüzün tadını alıyorsunuz ekran doygunluğu vs. harika ama ikonların kenarlarındaki piksellenmeyi hissediyorsunuz onu da biraz sonra toparlıyor zaten ama bu fotoğraflarda hiç bir şekilde yansıtmıyor kendini . Nokia Shop'ta çalışan bir abi böceği çekmiş uzaktan 2-3 nokta gibi görüyorsunuz ama yakınlaştırınca tüm bacaklarını sayabiliyorsunuz harbiden hem de hiç bir görüntü kaybı olmadan . Mesela Dükkanın önünden arabalar geçiyor bi arabayı çekiyorsun içerdeki adamı gözlerinle farkedemiyorsun ama yakınlaştırınca sanki iki metre ötendeymiş gibi yine kayıp olmadan yani Tüm o PureView Reklamları tamamen GERÇEK ben Asphalt 6 performansından da bahsedeyim yaklaşık 30- 40 saniyeye açıyor beklerken hiç sıkılmıyorsunuz oynarken sıfır kasma çok rahat arkada üç dört uygulama açıkken bile rahatça oynarsınız . Yine Görüntü harika söylememe gerek yok sanırım :ehe yine Angry Birds çok iyi kayıyor. N9'umsu bir görüntü ve parlaklık veriyor diyeyim ekran parlaklık yarımdayken tama alınca bence gayet rahat iPhone 4S ve Çok övülen retinasıyla yarışır . Ekran performansı muhteşem. Kavisi pek hissedemedim ama yine N9'umsu hatta aynısı emin olabilrisiniz süper kayıyor . yeni efektler tıkır tıkır işliyor 1.3 Ghzlik işlemcisi çift çekirdekleri aratmıyor . Bu diğer Symbianlardan farklı süper ultra süperüstü bir şey olağan dışı olağan üstü 100 yıl önceden fırlayıp gelmiş gibi kamera teknolojisi . Kısa dedim kaç sayfa yazdım devrik cümlelerden ötürü özür diliyorum yakında inceleme de geliyor kaliteli bir şey olacak emin olabilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: .Murat. ve Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,bu demektirki nokia bitmedi daha.ve diğer markalarla her alanda yarışabilecek yeteneğe ve birikime vede teknolojiye sahiptir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkür ediyoruz sana ve "deneyimlemene".:tebessüm:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
deneyimlemen için :tşk:

doctorrr

doctorrr

Üye
deneyimleme hoşmuş :tşk:

famemonster16

famemonster16

Üye
Deneyimlemen güzel olmuş Recep. Ben Mustafa :)

awdil

awdil

Üye
bu deneyimlemeden sonra 808'e laf yok. :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler :D :tşk: Deneyimleme kavramını da Forum'a kazandırdığıma göre mutlu olabilirim herhalde :ehe

ANIL

ANIL

Admin
teşekkürler. cep telefonları genel bölümünde olursa daha çok kişi okur daha iyi olur.

doctorrr

doctorrr

Üye
evet sanki yer yanlış gib :ah

ozggurr

ozggurr

Üye
808 ekran parlakligi Iphone 4s'den ve Samsung GS3'den cok cok daha iyi...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
808 ekran parlakligi Iphone 4s'den ve Samsung GS3'den cok cok daha iyi...

Arkadaşim yanlışın var

Samsung Galaxy S3 ekran cözünürlügü: 720 x 1280 PPi Degeri: 306 PPI

I phonenin ekran cözünürlügü : 640x960 Ppi Degeri: 330 PPI

Nokia 808 ekran cözünürlügü :360x640 Ppi Degeri: 184 PPI

Şimdi Hangisi daha net ve Parlak?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Arkadaşim yanlışın var

Samsung Galaxy S3 ekran cözünürlügü: 720 x 1280 PPi Degeri: 306 PPI

I phonenin ekran cözünürlügü : 640x960 Ppi Degeri: 330 PPI

Nokia 808 ekran cözünürlügü :360x640 Ppi Degeri: 184 PPI

Şimdi Hangisi daha net ve Parlak?

yanlışın var senin bahsettiğin ppi değeri ekran kalitesiyle alakalı parlaklık bakımından ele alınan değer nit'tir. Ve en parlak ekrana sahip telefonlar arasında nokia 603 700 701 808 gelir bunların nit değeri 1000 dir. Ve gayet yüksektir. Kendim bizzat 603ün ekran parlaklığını ekranı hd olan telefonlarla karşılaştırdım fakat hiçbiri 603 kadar parlaklık vermedi. Güneşte zaten ayrı bi görünüme sahip parlaklığı mükemmel

tempestshine

tempestshine

Üye
Eskişehir'de varsa ben de deneyeceğim.Ama bu sıcakta dışarı çıkmaya üşenirim ben :p

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler :tebessüm:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yanlışın var senin bahsettiğin ppi değeri ekran kalitesiyle alakalı parlaklık bakımından ele alınan değer nit'tir. Ve en parlak ekrana sahip telefonlar arasında nokia 603 700 701 808 gelir bunların nit değeri 1000 dir. Ve gayet yüksektir. Kendim bizzat 603ün ekran parlaklığını ekranı hd olan telefonlarla karşılaştırdım fakat hiçbiri 603 kadar parlaklık vermedi. Güneşte zaten ayrı bi görünüme sahip parlaklığı mükemmel

dünyadaki en parlak ekran one x'te diye biliyordum ama?

Placebo-

Placebo-

Üye
Kararlarımın pek değiştiği söylenemez bu telefon hakkında. Fiyatı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...