808 PureView Cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaySerkan

BaySerkan

Üye
    Konu Sahibi
808 PureView Cfw
1 hafta önce N8 den 808'e geçtim malum telefonun üstünde orjinal yazılım var,Daily'de 2 tane Cfw yapıldı bile fakat dil Türkçe değil gerçi Türkçe dil için dosyalarda paylaşıldı fakat ben bunları Nokia Cooker ile değiştiremedim bir türlü bu işleri bilmeyen için zor bir işmiş,Burada bu işlerden anlayanlar var bu işede bir el atsanız 808 için ilk Türkçe Cfw yi yapsanız çok sevaba gireceksiniz..Teşekkürler
Daily'deki linkler..

Türkçe için..

haqanguven

haqanguven

Üye
rofs2 e atıcaksın dil dosylarını

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
durun bir telefon çıksın yahu hemen cfw yapmışlar :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aveada var kardeşler

haqanguven

haqanguven

Üye

biliyorumda daha fazla kullanıcısı yok olanda pek bilgi sahibi değil hemen cfw yapmışlar şaşırdım :)

avrupa bizim gibimi. Adamlar ekmek alır gibi tlfn alıyorlar. Burası TÜRKİYE elektronikte fiyatları 2 ye katlıyor...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

avrupa bizim gibimi. Adamlar ekmek alır gibi tlfn alıyorlar. Burası TÜRKİYE elektronikte fiyatları 2 ye katlıyor...

emin ol bizim şartlarımızda onlar gibi olsa biz daha çok alırız ;) çünkü onlar kadar görmemişiz ve daha meraklıyız.. orda herhangi bir işçinin maaşı bile 2000 dolar civarında bi iphone 4s 700 dolar oralarda galaxy s3 400 dolara alan var. Bizde öyle değilki adam askeri ücret alıyor 700-800 tl gidip 1500-2000 tl telefona vermesi zaten saçma.

haqanguven

haqanguven

Üye

emin ol bizim şartlarımızda onlar gibi olsa biz daha çok alırız ;) çünkü onlar kadar görmemişiz ve daha meraklıyız.. orda herhangi bir işçinin maaşı bile 2000 dolar civarında bi iphone 4s 700 dolar oralarda galaxy s3 400 dolara alan var. Bizde öyle değilki adam askeri ücret alıyor 700-800 tl gidip 1500-2000 tl telefona vermesi zaten saçma.

aynen öyle... Ee haliyle cfwlerin popùler olduğu bu dönemde yabancıların son sistem tlfnlara cfw çıkarmasıda normal. :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye

aynen öyle... Ee haliyle cfwlerin popùler olduğu bu dönemde yabancıların son sistem tlfnlara cfw çıkarmasıda normal. :)

İkinizide katılıyorum. En iyisi mi yurtdışı kullanmaya devam dicem ama malûm vergi filan, olsun yıldıramazlar. MaxiCep ve erleri, askerleri, teğmen, yarbay her neyse bütün askeriye buradayız! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt