808 abartılı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merak etmeyin nokia iflas etmez o kadarcık parayla ..!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi cep telefonları genelde bir arkadaşın dediği gibi reklamda olabilir. 2.çeyreğin sonunda şukadar kar ettik yükseldik wp bize yaradı dicekler belki.. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz.

mesut1979

Üye
[ENGİN];4607282' Alıntı:
merak etmeyin nokia iflas etmez o kadarcık parayla ..!

tamam etmez de önüde hicde parlak görünmüyor,bende istemem batmasini sevdigim marka nokia ama tek umudu lumia serileriydi onlar suan avrupada hayal kirikligi yasatiyor satislari cok kötü.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kim dedi arkadaşım satışları kötü diye sana ya lumia900 ün stokları tükendi haberin var mı senin?

Polymath

Polymath

Üye
Nokia hiç bir zaman batmaz. Nokia sadece akıllı telden mi para kazaniyor söylermisiniz? Nokiadan vazgecmeyen cok insan var. Nokianin kalitesi hep dillerdedir. Dedeme bir cep telefnu markasi soyle desem o bile nokia der.

mesut1979

Üye
kim dedi arkadaşım satışları kötü diye sana ya lumia900 ün stokları tükendi haberin var mı senin?

o dedigin amerikada ben avrupadan bahsediyorum, lumia 900 cikti ama problemleride arkasinda getirdi bundanda haberin varmi.

asigsasi

asigsasi

Üye
Nokia hiç bir zaman batmaz. Nokia sadece akıllı telden mi para kazaniyor söylermisiniz? Nokiadan vazgecmeyen cok insan var. Nokianin kalitesi hep dillerdedir. Dedeme bir cep telefnu markasi soyle desem o bile nokia der.

bende bir nokiacı olarak söyledilerine katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Polymath
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o dedigin amerikada ben avrupadan bahsediyorum, lumia 900 cikti ama problemleride arkasinda getirdi bundanda haberin varmi.

sorun dediğin ufak bi bağlantı sorunuydu 2 günde yazılım güncellemesi ile halledildi bundan da haberin var mı? Amerika da öyleyse tüm avrupada satışa sunulunca ne olcanı düşün birde

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
öyle kamerası olacağına (ki n8 in kamerası bi telefon için oldukça yeterli) biraz ince olsaydı keşke şahsen ben 18 mm lik bi takozu taşımak istemem

Hatırlatmak isterim o takoz dünyanın en iyi mobil cihazı seçildi.(tabletler dahil)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
.Murat.

.Murat.

Üye
O takoz ülkemize gelsin ben alacağım:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Avrupada satışa sunulan Lumia 900 var mı ki? Sadece Amerika'da satışa sunuldu ve stoklar tükendiğinden Avrupa'da henüz tam olarak satışa sürülmedi diye biliyorum. Piyasaya sürülememiş bir cihaz nasıl oluyor da sorunlarıyla geliyor? Demek ki bu sorun dedikoduları cihazlardan bile hızlı satılıyor ;)

---------- Eklendi @ 12:40:35 ---------- Yazıldı @ 12:34:43 ----------

Nokia 808 için de şunu söyleyeyim. Bu cihaz bir nevi konsept ile mevcut tasarımlar arası bir modeldir. En önemli 2 özelliği 41 mp sensörlü bir cihaz olması ve özel görüntü işleme yazılımı olan Pureview dir. Bu teknolojik gelişim diğer modellere de aktarılacaktır zamanla. Nokia bu cihazı piyasaya sürüp 50-100 milyon satsın demiyor zaten. Burada amaç tepki ölçmek ve piyasayı yoklamak. Eğer ki 1200 TL civarlarında bu cihaz piyasaya çıkarsa şahsen almayı da düşünürüm. Fotoğraf bir merak, bir heves, bir felsefedir bazen. Kimisi anı ölümsüzleştirmekle yetinir, kimisi o ölümsüz anı kendisi kafasında hazırlayıp gerçeğe dönüştürür ;) Vel hasıl kelam, 808 herkese göre bir cihaz değildir, alıcı kitlesi apayrı olan bir cihazdır ;)

mesut1979

Üye
ben avrupada satilan dedim mi amerikada satisa sunulanlarda problem cikti hic mi biraz internete arastirmiyorsunuz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

her yazılımla birlikte sorunlar beraberinde gelir önemli olan bu sorunları tam anlamıyla çözebilmek.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çözüldü zaten o sorunda 2 gün içinde güncelleme aldı

SilentOne

SilentOne

Üye
şu 808 1200 tl olucak ön spariş verir alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt