Teknolojinin hızına yetişmek mümkün mü?
Ben bundan 10 sene sonrasını çok merak ediyorum. Muhtemelen telefonlar telefonluktan çıkacak, günlük temel ihtiyaçlarımızı karşılayacak cihazlar haline gelecektir. Mesela ütü yapmak. Katlanabilir özellik geliştirilerek yapılabilecek bir şey gibi duruyor. Bakalım...
fakat herşeyin elektronik ortama girdiği günümz şartlarından geleceğe bakınca sanki işlerimizin tamamını ordan yapcakmışız gibi görünüyor...
o kadar gelişeceğini sanmıyorum ama eğer bir robot mantığı falan kullanılırsa olabilirfakat herşeyin elektronik ortama girdiği günümz şartlarından geleceğe bakınca sanki işlerimizin tamamını ordan yapcakmışız gibi görünüyor...

öyle kamerası olacağına (ki n8 in kamerası bi telefon için oldukça yeterli) biraz ince olsaydı keşke şahsen ben 18 mm lik bi takozu taşımak istemem
takoz ? Öyle bi telefonun olsun öve öve bitiremezsin sen neyin takozundan bahsediyorsun
sacma sapan bir telefon, nokia bu dandik islerle ugrasacagina dogru düzgün islerle ugrassa bence daha iyi olur,hele su son 1-2 gündür duydugum haberler nokia nokia yönünden hicte iyi degil tam 929 milyon euro zarar etmis bu yilin ilk ceyreginde acil bir cözüm yolu bulmasi gerekiyor yoksa iflas bayragini cekmesi uzakta degil,kamera ile bu isler yürümez kameranin devri biteli belki 3-4 sene oldu.
Arkadaşım uygulama konusunda oyun konusumda Nokia nasıl gelişcek nokia oyun uygulama mı üretiyor onlar yazılımcının işi
Haklısın, N8 bile bir cep telefonu için beklentilerin üstünde bir kamera performansı sergilerken 41 megapixel yerine uygulama alanında kendini geliştirse hem zarar etmez, hem de diğer sistemleri aratmaz.
demek istediğim o sensörü o mm ye sığdıramıyorsa o sensörü koymasın n8 in sensörüne ne olmuş adamlar dizi çekti n8 le ve maalesef ki o telefonu sırf meraktan alacak olanlar yetmiyor ki nokıa günden güne eriyor(neyse nokıa yı kurtarmak bana kalmadı sonuçta ben şahsen dedim zaten sen al ben almam o takozu)o sensörü o telefona nasıl sığdırıcaklar arkadaşım 11-12 mm olsa saçma sapan konuşuyorsunuz vallahi billahi.. O telefonu sırf meraktan alan olacaktır.. Her insan abartı sever.iphone un ne abartısı var sadece stabil o kadar ama pahalı diye insanlara abartı ve güzel geliyor.. Her insan abartı sever
---------- Eklendi @ 23:26:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:16 ----------
Arkadaşım uygulama konusunda oyun konusumda Nokia nasıl gelişcek nokia oyun uygulama mı üretiyor onlar yazılımcının işi