808 abartılı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
808 abartılı mı?
5 MP bile iyi gözükürken, bazıları N8'e bile alışamamışken, 41 MP'lik 808 çok mu abartılı?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
teknoloji kardeş... zamanında antensiz telefon bile abartı denilmişti :D :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence sorun olmaz. bi kaç fotoğraftan sonra normal gelir

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teknolojinin hızına yetişmek mümkün mü?

Ben bundan 10 sene sonrasını çok merak ediyorum. Muhtemelen telefonlar telefonluktan çıkacak, günlük temel ihtiyaçlarımızı karşılayacak cihazlar haline gelecektir. Mesela ütü yapmak. Katlanabilir özellik geliştirilerek yapılabilecek bir şey gibi duruyor. Bakalım...

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
SuaT6027

SuaT6027

Üye
Teknolojinin hızına yetişmek mümkün mü?

Ben bundan 10 sene sonrasını çok merak ediyorum. Muhtemelen telefonlar telefonluktan çıkacak, günlük temel ihtiyaçlarımızı karşılayacak cihazlar haline gelecektir. Mesela ütü yapmak. Katlanabilir özellik geliştirilerek yapılabilecek bir şey gibi duruyor. Bakalım...

o kadar gelişeceğini sanmıyorum ama eğer bir robot mantığı falan kullanılırsa olabilir :D fakat herşeyin elektronik ortama girdiği günümz şartlarından geleceğe bakınca sanki işlerimizin tamamını ordan yapcakmışız gibi görünüyor...

LORİEN

LORİEN

Üye
öyle kamerası olacağına (ki n8 in kamerası bi telefon için oldukça yeterli) biraz ince olsaydı keşke şahsen ben 18 mm lik bi takozu taşımak istemem

SheFy

SheFy

Üye
Önceden aramak ve msj için alınırdı sonra renkli ekran için sonra kamera için sonra internet için sonra dokunmatik ekran için vs gider bu :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

o kadar gelişeceğini sanmıyorum ama eğer bir robot mantığı falan kullanılırsa olabilir :D fakat herşeyin elektronik ortama girdiği günümz şartlarından geleceğe bakınca sanki işlerimizin tamamını ordan yapcakmışız gibi görünüyor...

Olur Suat olur, olacağını sanmıyorum deme bence. Dilersen 10 sene sonra tekrar konuşalım bu konuyu ne dersin? :D

SheFy

SheFy

Üye
öyle kamerası olacağına (ki n8 in kamerası bi telefon için oldukça yeterli) biraz ince olsaydı keşke şahsen ben 18 mm lik bi takozu taşımak istemem

takoz ? Öyle bi telefonun olsun öve öve bitiremezsin sen neyin takozundan bahsediyorsun

• Beğen
Tepkiler: cortex47

mesut1979

Üye
sacma sapan bir telefon, nokia bu dandik islerle ugrasacagina dogru düzgün islerle ugrassa bence daha iyi olur,hele su son 1-2 gündür duydugum haberler nokia nokia yönünden hicte iyi degil tam 929 milyon euro zarar etmis bu yilin ilk ceyreginde acil bir cözüm yolu bulmasi gerekiyor yoksa iflas bayragini cekmesi uzakta degil,kamera ile bu isler yürümez kameranin devri biteli belki 3-4 sene oldu.

LORİEN

LORİEN

Üye
takoz ? Öyle bi telefonun olsun öve öve bitiremezsin sen neyin takozundan bahsediyorsun

kalın çok kalın hattinden fazla kalın 11 -12 mm olaydı hadi neyse ama -şahsen- dedim zaten bu kalınlıktaki telefonu bedava verseler kullanmam satar başka telefon alırım (:

---------- Eklendi @ 23:22:00 ---------- Yazıldı @ 23:20:28 ----------

lumia tasarımında bi symbian çıkarmadı ki alalım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
sacma sapan bir telefon, nokia bu dandik islerle ugrasacagina dogru düzgün islerle ugrassa bence daha iyi olur,hele su son 1-2 gündür duydugum haberler nokia nokia yönünden hicte iyi degil tam 929 milyon euro zarar etmis bu yilin ilk ceyreginde acil bir cözüm yolu bulmasi gerekiyor yoksa iflas bayragini cekmesi uzakta degil,kamera ile bu isler yürümez kameranin devri biteli belki 3-4 sene oldu.

Haklısın, N8 bile bir cep telefonu için beklentilerin üstünde bir kamera performansı sergilerken 41 megapixel yerine uygulama alanında kendini geliştirse hem zarar etmez, hem de diğer sistemleri aratmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o sensörü o telefona nasıl sığdırıcaklar arkadaşım 11-12 mm olsa saçma sapan konuşuyorsunuz vallahi billahi.. O telefonu sırf meraktan alan olacaktır.. Her insan abartı sever.iphone un ne abartısı var sadece stabil o kadar ama pahalı diye insanlara abartı ve güzel geliyor.. Her insan abartı sever

---------- Eklendi @ 23:26:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:16 ----------

Arkadaşım uygulama konusunda oyun konusumda Nokia nasıl gelişcek nokia oyun uygulama mı üretiyor onlar yazılımcının işi

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Arkadaşım uygulama konusunda oyun konusumda Nokia nasıl gelişcek nokia oyun uygulama mı üretiyor onlar yazılımcının işi

Ben de Nokia uygulama yapıyor demedim zaten. Uygulama-oyun yapan şirketlere yatırım yapsaydı şu an bu durumda olmazdı. Kastım bu.

mesut1979

Üye
Haklısın, N8 bile bir cep telefonu için beklentilerin üstünde bir kamera performansı sergilerken 41 megapixel yerine uygulama alanında kendini geliştirse hem zarar etmez, hem de diğer sistemleri aratmaz.

hele su son duydugum haberlerle nokianin durumu cok berbat suanki lumia serilerine wp 8 güncellemesi gelmesse kendini camdan asagi atsin nokia zaten lumia 800 lerin satislari cok kötü gidiyor avrupada kullananlarin umudu wp8 güncellemesi.

LORİEN

LORİEN

Üye
o sensörü o telefona nasıl sığdırıcaklar arkadaşım 11-12 mm olsa saçma sapan konuşuyorsunuz vallahi billahi.. O telefonu sırf meraktan alan olacaktır.. Her insan abartı sever.iphone un ne abartısı var sadece stabil o kadar ama pahalı diye insanlara abartı ve güzel geliyor.. Her insan abartı sever

---------- Eklendi @ 23:26:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:16 ----------

demek istediğim o sensörü o mm ye sığdıramıyorsa o sensörü koymasın n8 in sensörüne ne olmuş adamlar dizi çekti n8 le ve maalesef ki o telefonu sırf meraktan alacak olanlar yetmiyor ki nokıa günden güne eriyor(neyse nokıa yı kurtarmak bana kalmadı sonuçta ben şahsen dedim zaten sen al ben almam o takozu)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım bilgisizce konuşuyorsunuz.. Telefon kaba demek başka ama takoz bambaşka.. Lumiaların Wp8 alacağını bizzat microsoft açıkladı daha kim nerden ne duyuyor.. Microsoft nokialar alacak diğer firmalara da baskı yapacağız dedi.. Lumia900 ler stokta tükendi daha ne olsun yapmayın Allah aşkına karalamaya ne diyicenizi şaşırdınız artık.. 808 ben almam kamera çok lazım değil ama purewievli lumiaya 2000 tl çıkarır gözüm kapalı verrim! Bi zamanlar n gagede oynanan oyunları hatırlatırım.. Oyun firmayı sadece bi yere kadar taşır önemli olan kolay ve güvenli kullanılabilirlikdir.. İphone oyunları güzel diye çok satmıyor!

---------- Eklendi @ 23:44:24 ---------- Yazıldı @ 23:43:00 ----------

ve lorien arkadaşım n8 in sensörü konsa 41 mp olmaz gene 12 mp olur o zaman da 808 in 701 den zerre farkı kalmaz.

_ardaa

_ardaa

Üye
Tartışma çok kusura bakmayın ama çok saçma, android mantığıyla düşünüyorsunuz size göre çıkan her telefon 4 çekirdekli yüksek işlemcili yüksek ram'li olmalı uygulama çok fazla olmalı, bunların dışında üretilenleri telefondan saymıyorsunuz sanki, her zevke göre telefon üretiyor adamlar.

808 kamera telefonu multimedya serisi devamı bir telefon kamerasını bende bu kadar beklemiyordum ama bu kadar yüksek kamera koydu diye de suçlamıyorum isteyen alır isteyen almaz, benim hoşuma gidiyor gelene kadar başka multimedya serisi cihaz çıkmazsa yani n8'in devamı başka cihaz çıkmazsa alabilirim 808.

LORİEN

LORİEN

Üye
her neyse herkes her halükârda bildiğini okuyacak tartışmaya gerek yok bu yüzden
hepimiz bir kaç aya kadar göreceğiz zaten 808 ne kadar satacak umarım satışlar nokıa nın yüzünü güldürür

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ağzına sağlık objektif ol canımı ciğerimi ye.. Ardaa_ abi seninde ağzına sağlık on numara yorumladın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt