.

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadslar interneti kesmiyor ve bu yazi geliyor Dsploit has been granted superuser permission

lütfen kendi yapamadığın bir iş için insanları yanlış yönlendirme. konuda kaç kere root gerektiriyor dedim ısrarla soruyorsunuz. root olmadan çalıştıramazsın.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Abicim root var girerkende giriyor lakin interneti filan kesmiyor anlatabildimmi

exalted55

exalted55

Üye
Yapmadığı bişey yok toplu alanlarda illallah dedirten bi program. Şiddetle tavsiye ediyorum

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İnterneti kestigini nasil anlayacaz internet var gözüküpte internete mi girmez

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Bu program bende var ama kullanımını bir türlü çözemedim, video yardımcı olur umarım :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yapmadığı bişey yok toplu alanlarda illallah dedirten bi program. Şiddetle tavsiye ediyorum
:D
Bu program bende var ama kullanımını bir türlü çözemedim, video yardımcı olur umarım :hmmm
oldugunu umuyorum :)
Abicim root var girerkende giriyor lakin interneti filan kesmiyor anlatabildimmi
o zaman busybox yuklu degildir.

Konu güncel arkadaşlar.

G305305

G305305

Üye
Okuldaki hocanın okul sistemine giriş şifresini kırdı laaa.....sıkıntılı ama sadece girecek mi diye denedim girdiğini görünce sisteme hemen çıktım ip falan değiştirmek gerekir. Önce kendimizi koruyalım sonra girmeyi deneyelim bence.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Boyle uygulamalara asla inanmam.

ku2u

Üye
Password Sniffer Çalışmıyor Kardeşim

G305305

G305305

Üye
Ben de de tesadüfen mi buldu ne yaptı. Normalde evde denedim bende de çalışmadı. Okulda uzun süre kullandım belki ondan olabilir.

ONUR_345241

Üye
link ölü

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Boyle uygulamalara asla inanmam.
Istemedigin kadar inanmayabilirsin, bahsi gecen yazilim facebook cracker gibi dandik fake uygulamalardan degil, linuxda calistirilan exploitlerden olusturuluyor. Android de linux tabanli, busybox da burada devreye giriyor(linux komutlarini entegre ediyor) yani anlayacagin "inanmam boyle seylere" deyip kullanacaklarinda kafasini bilip bilmeden karistirma, ben o "reklam olsun" yada "botnetimi genisleteyim" diyen insanlardan degilim, bu konusmayi konudaki kacinci yapisim saymiyorum artik. Inanip inanmamak sana bagli, zorla kullandirtamayiz ama bu kadar kullanici tesekkur edip goruslerini yaziyorsa "bunlara inanmiyorum" diyerek kullanicilari etkilemek hic de hos bir davranis degil.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Link yarin yeni surumle birlikte yenilenecektir.

Anil-D

Anil-D

Üye
Pro calisiyor ama root sart

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
20.10.2013
LİNK YENİLENMİŞ VE YENİ SÜRÜM EKLENMİŞTİR. AYRICA REKLAM SİTESİNDE ÇIKAN TROJAN KALDIRILMIŞTIR.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Güzel Yalnız Root Gerekiyor Yinede Teşekkürler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, evet root olmadan çalıştıramazsınız.