Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.
Sponsorlu Bağlantılar
bursa1616
Üye
Hangisi daha yeni onu anlamadım kararlı yazan mı dSploit-1.1.0b-beta.apk olan mı bunu konuda belirtin lütfen
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Kararlı yazdığına göre eski olduğu anlaşılıyor, konuda yer vermeme gerek yok.
Evet hocam ya izin verdim ama root yapın diyor galiba. Wifi kill den çok daha iyi bir şeye benziyor. Nasıl yapabilirim yaw. Acaba busybox yuklememi istiyor olabilirmi
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
birde busybox yükleyerek sonucu paylaşır mısın?
callartt
Üye
Hocam busy box yükledim oldu fakat uygulama da bir şey yapamadım hem ingilizce hemde nerenin ne işe yaradığını bilmiyorum. Video yuda izledim bir şey anlamadım.
ben komşu nin wifi sine Bağlanıyorum. Farketmiyor değilmi... Mesela ben bir Ağı in nerelere girdiğini görmek istiyorum tam olarak nereye gireceğim birde şifre leri nasıl öğrenebilirim hocam
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
eğerki çok bÜyük saldırılar planlamıyorsanız mıtm adlı yer tam olarak size göre, ondan önceki pencere başınızı belaya sokabilir, bundan maxicep ve ben kesinlikle sorumlu değilim, bundan sonrası sizin yükümlülüğünüz altında.