.

Sponsorlu Bağlantılar

djosti

Üye
Programı indirdim hiç bir sıkıntısı virüsü falan yok güzel güzle çalışıyor ama resimli olayı deneyince (ya da herhangi birini) şu karşıma çıkıyor " Port 8080 Which is needed by the transparent proxy is taken from another process , open application settings ?" bana yardımcı olurmusunuz ?

Haluk.

Haluk.

Üye
Programı indirdim hiç bir sıkıntısı virüsü falan yok güzel güzle çalışıyor ama resimli olayı deneyince (ya da herhangi birini) şu karşıma çıkıyor " Port 8080 Which is needed by the transparent proxy is taken from another process , open application settings ?" bana yardımcı olurmusunuz ?

Ayni sorunu bende simdi almaya basladim peki su resim.isini ben yapamiyorum nasi videodakileri yaptm ama olmuo

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bendede ayni sorun olmustu ama nasil cozdugumu hatirlamiyorum en kisa surede yardimci olacagim.

Haluk.

Haluk.

Üye
Resim olmuyor olmasi icin explorer sartmi?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayir ama url den degistirince sorun cikarabiliyor. Telefona indirip degistirmek daha saglikli bir cozum

Haluk.

Haluk.

Üye
Fotolari galeriden seciyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
O zaman telefonunla ilgili bir sorun var, gb de stabil calismiyor 4.0 ve ustu surumlerine gore.

asker1978

Üye
S4 malesef olumsuz çalışmadı.

sanal hacker

sanal hacker

Üye
güzel

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Ya abi güzel bir siteye upload etsenize indiremiyorum

- - - Eklendi - - -

Alternatif link eklerseniz sevinirim

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
abicim yükledim telefonumda rootlu root sorunuda yok ama girince bir sey bulunamadı gibi hata veriyor programdan atıor

birol08

birol08

Üye
Dr. Web Virüs Buldu

Baskentliia

Baskentliia

Üye
virüslümü

nimeemin

Üye
türkçesi yık mı

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler bussy boxu yükledim oldu o eksikti oldu

- - - Eklendi - - -

Bu arada dr web bendede virüs buldu ama virüslü değil sadece hack prograM i olduğu için buluyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Virus yok arkadaslar yok!

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lutfen konudaki uyarıyı okumadan yorumda bulunmayin

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Arkadslar interneti kesmiyor ve bu yazi geliyor Dsploit has been granted superuser permission