800 tlye kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Superfan

Superfan

Üye
İnternetten alsan;

1200 tl lik telefonu 850 tl ye alırsın.

- - - Eklendi - - -

Bu arada xperia neo v iyi bir telefon ama sonuçta bazı oyunlarda kasılmalar olabiliyor.Mesela bendeki neo da max payne arada bir kasılıyor.Tabi sorun olabilir ayrıca telefon çok daraldı .D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten alsan;

1200 tl lik telefonu 850 tl ye alırsın.

- - - Eklendi - - -

Bu arada xperia neo v iyi bir telefon ama sonuçta bazı oyunlarda kasılmalar olabiliyor.Mesela bendeki neo da max payne arada bir kasılıyor.Tabi sorun olabilir ayrıca telefon çok daraldı .D
Şu sar değerleri düşük olsa sony ler çok iyi olcak ama malum baya yüksek:(

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
3310 al kardeş işini görür :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şu sar değerleri düşük olsa sony ler çok iyi olcak ama malum baya yüksek:(
Uzmanlara göre sar değeri 1'in altında olmalı 1 ve 1'in üstü tehlikeli Amerika'da ise sar değeri 1,6 nın üzerinde olan telefonların satışı yasak bu bir bilgi sadece bilgilendirmek istedim :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy W olabilir

doctorrr

doctorrr

Üye
xperia neo v iyidir ya galaxy w oyundur ıvır zıvırda sıkıntı çıkarıyormuş

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
hepsiburadadan xperia ray almanı tavsiye ederim galaxy wonder donanım olarak daha iyi gibi gözüküyor bende buna aldandım sen aldanma ray al

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Sar değerleri yüksek olmasa ray-neo v yada u alırım ama malum değerler yüksek

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
O beni aşar :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
sende herkeze 3310 diyiyon :)
ne diyimki muhammed reyiz bana kalsa herkeze one x önercem ama ucuz bi telefon değil tamam güzel ama fiyatı biraz yüksek.
ayrıca bende one x kullandıgım ıcın fanlık yaptıgımı dusunenlerde cıkıyor arada ben gene 3310 diyimde o telefondaki titreşim one x te bile yok :))

avcitalip

avcitalip

Üye
WONDER Bence güzel cihaz,teyzem aldı gs2 ile aralarında arayüz bakımından neredeyse fark yok kasma yaşanmıyor bence gayet hızlı wi-fi den nette geziyordum hiç öyle takılma yaşamadım belki benchmark'ta diğer cihazlar geçiyor olabilir ama wonder bence içlerinde en iyisi şuanda 728 TL Goldda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt